Partnertext från Gavagai

Vi släpper lös kraften i ostrukturerad text

Enkäter till hyresgäster kan innehålla öppna svar där kunden får skriva fritt. Gavagai textanalyserar så kallad ostrukturerad text och levererar insikter till den som är områdesansvarig på fastighetsbolaget. Det sparar tid och förenklar arbetet.

Språk och kommunikation är en av samhällets grundpelare, och text har varit det mest effektiva och pålitliga sättet att skapa, aggregera och lagra information under de senaste tusen åren. Det kommer att fortsätta att vara så under överskådlig framtid.

Vi blir bättre och bättre på att utnyttja kraften i strukturerad data, men vi är övertygade om att data i form av ostrukturerad text är lika viktigt för att verkligen förstå världen omkring oss och fatta bättre beslut.

Vår programvara förstår meningen
Majoriteten av denna textdata kommer från källor som undersökningar, recensioner, e-postmeddelanden, chattkonversationer och sociala medier. Språket som används i dessa texter är ofta produktivt, informellt och flerspråkigt – och visar liten respekt för grammatikregler och lexikaliska konventioner.

Som du kan förstå är detta en svår miljö för traditionella metoder för textanalys, eftersom de är baserade på en bearbetningspipeline som förutsätter stabilitet och konsekvens.

AI-drivet semantiskt minne
Vi förutser en transformativ förändring mot meningsbaserad datahantering och analys. Det är därför vi har byggt toppmoderna lösningar med oöverträffad prestanda för att lösa några av de stora problemen inom IT-branschen när det kommer till språkteknologi.

Extrem skalbarhet, inlärning, automatisering och språkagnosticism är några funktioner i vår teknologi, som är baserad på en neurologiskt rimlig metod som modellerar mening i farten eftersom den är uppbyggd som ett semantiskt minne.

Textanalys för alla
Vår vision är att etablera vårt oövervakade språk AI som den globala standarden för ett semantiskt baslager som kommer att vara en integrerad och grundläggande del av alla nya teknologier och lösningar som hanterar stora mängder ostrukturerad språkdata. Vi vill demokratisera kraften i att analysera ostrukturerad data och göra den tillgänglig för alla med behov av att verkligen förstå världen omkring dem.

För fastighets- och bostadsbolag
Fastighets- och bostadsbolag har en unik möjlighet att få en mycket god förståelse för vad hyresgästerna pratar om, vad de anser är viktigast för dem och hur de tycker, tänker och känner om sitt boende, boendemiljö, service, trygghet och andra viktiga ämnesområden.

Gavagai erbjuder textanalys av öppna enkätsvar och levererar insikter som kan delas till respektive områdesansvariga genom våra interaktiva instrumentpaneler.

 

Dela artikeln: LinkedIn

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega