Vitec

Fastighets- och IT-system

Vitec Bygg & Fastighet erbjuder egenutvecklat heltäckande affärssystem för bolag inom bygg- och fastighetsbranschen. Vi leder våra kunder in i framtiden genom digitalisering och automatisering av deras verksamhetskritiska processer. På mest effektiva sätt stödjer och optimerar vi huvudprocesser för uthyrning & försäljning, kundservice, ekonomi, teknisk förvaltning och energiuppföljning.

Sedan starten 1985 har vi utvecklat våra produkter med egen personal. Vi är ett fantastisk sammansvetsat gäng som brinner för det vi gör. Vi har tre värdeord som genomsyrar hela vår verksamhet: Produkterna är vår grund – Öppenhet och förtroende – Gör det enkelt.

Vitec Bygg & Fastighet är ett långsiktigt, lönsamt bolag med drygt 130 anställda på kontor på 9 orter i landet från Umeå i norr till Malmö i söder.

Läs mer om oss och vårt erbjudande  här


Kontakta Vitec

Inköpsportal - kontakta leverantör

Observera att ditt meddelande kommer att sparas för uppföljning av Förvaltarforum.

Relaterade artiklar

”Positiv stämning och känsla i rummet!”

FRAMTIDENS FÖRVALTNING

Årets seminarium Framtidens Förvaltare blev succé! Besökarna fick mängder av inspiration och insikter och Årets Förvaltare utsågs. Det var hög stämning i lokalen och de som var på plats gav evenemanget höga betyg. Läs mer om vad några av besökarna tyckte här.


Partnertext från Vitec

Vitec samarbetar med kunder för en hållbar framtid

Fastighetsbranschen står för minst 20% av alla utsläpp i Sverige (Boverket) och Vitec Bygg & Fastighet har som mål att de och alla kunder ska vara fossilfria eller koldioxidneutrala till år 2030. En stor uppgift som de tar sig an tillsammans med sina kunder.


Partnertext från Vitec

Parkörer testar ny app för smart parkering

Hyresgästen kan hyra parkering från valfri hyresvärd i området. Samtidigt minskar hyresvärdarnas administration och fler platser blir uthyrda. Allt blir möjligt med Vitecs nya app, som nu ska testas på flera håll i landet, bland annat av Heimstaden.


Partnertext från Vitec

”Tillsammans blir vi klokare och starkare”

Bästa sättet att möta framtiden är att slå sina kloka huvuden ihop. Det menar Mikael Georgsson på programvarubolaget Vitec, som driver en framtidsgrupp tillsammans med några större fastighetsbolag.


Momentum släpper öppna API:er för fastighetssystem

Momentum blir först med att publicera och samla sina publika API:er på webben.


”Denna typ av forum blir ännu viktigare”

HALLÅ DÄR...

Vitec är ny partner till Förvaltarforum. Mikael Georgsson, chef affärsutveckling på Vitec Fastighet, berättar vad de vill få ut av partnerskapet och vad de har på gång.


Tre systemleverantörer tog fram ny IoT-lösning

Momentum, Vitec och FAST2 har tillsammans utvecklat en standardiserad IoT-lösning för fastighetsbranschen.


”Nästan bara fördelar med Fast API”

Såväl Kristin Berg, vd på Fast2, som Magnus Persson, vd på Vitec, ser nästan enbart fördelar för alla parter med ett branschgemensamt API, men betonar att det är en utmaning och en komplex resa dit.


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega