Vitec

Fastighets- och IT-system

Sedan starten 1985 har vi utvecklat våra produkter till fastighetsbranschen med egen personal som brinner för det vi gör.

Genom innovativa lösningar och lång erfarenhet är vi stolta över att erbjuda systemstöd av högsta kvalitet inom våra produktområden:
Uthyrning, Ekonomi, Teknisk förvaltning, Energi & hållbarhet samt Analys.

Vi samarbetar med våra kunder och hjälper dem på resan mot en mer hållbar framtid genom digitalisering och automatisering.

Vitec Fastighet är ett långsiktigt, lönsamt bolag med ca 150 anställda på kontor på 11 orter i landet från Umeå i norr till Malmö i söder.

Läs mer om oss och vårt erbjudande  här


Kontakta Vitec

Inköpsportal - kontakta leverantör

Observera att ditt meddelande kommer att sparas för uppföljning av Förvaltarforum.

Relaterade artiklar
Partnertext från Vitec Fastighet

Vitec visar vägen med ny affärsmodell

Ny affärsmodell – nytt namn: Evo Affärssystem. Namnet visar att funktioner, gränssnitt och teknik följer en naturlig evolution. Nu abonnerar du på systemstöd och inte enskilda produkter. Webbgränssnitt med tillhörande dashboard kostar inget extra.


Partnertext från Vitec Fastighet

Psykologin som ledde till kortare duschtid

Vitec, Laholmshem och Väsbyhem har tacklat några av bostadsbolagens stora utmaningar – med hjälp av psykologer. Genom ett beteendevetenskapligt angreppsätt lyckades bolagen minska hyresgästernas el- och varmvattenanvändning med upp till 46 procent.


”Positiv stämning och känsla i rummet!”

SEMINARIUM

Årets seminarium Framtidens Förvaltare blev succé! Besökarna fick mängder av inspiration och insikter och Årets Förvaltare utsågs. Det var hög stämning i lokalen och de som var på plats gav evenemanget höga betyg. Läs mer om vad några av besökarna tyckte här.


Partnertext från Vitec Fastighet

Vitec samarbetar med kunder för en hållbar framtid

Fastighetsbranschen står för minst 20% av alla utsläpp i Sverige (Boverket) och Vitec Bygg & Fastighet har som mål att de och alla kunder ska vara fossilfria eller koldioxidneutrala till år 2030. En stor uppgift som de tar sig an tillsammans med sina kunder.


Partnertext från Vitec Fastighet

Parkörer testar ny app för smart parkering

Hyresgästen kan hyra parkering från valfri hyresvärd i området. Samtidigt minskar hyresvärdarnas administration och fler platser blir uthyrda. Allt blir möjligt med Vitecs nya app, som nu ska testas på flera håll i landet, bland annat av Heimstaden.


Partnertext från Vitec Fastighet

”Tillsammans blir vi klokare och starkare”

Bästa sättet att möta framtiden är att slå sina kloka huvuden ihop. Det menar Mikael Georgsson på programvarubolaget Vitec, som driver en framtidsgrupp tillsammans med några större fastighetsbolag.


”Denna typ av forum blir ännu viktigare”

HALLÅ DÄR...

Vitec är ny partner till Förvaltarforum. Mikael Georgsson, chef affärsutveckling på Vitec Fastighet, berättar vad de vill få ut av partnerskapet och vad de har på gång.


”Nästan bara fördelar med Fast API”

Såväl Kristin Berg, vd på Fast2, som Magnus Persson, vd på Vitec, ser nästan enbart fördelar för alla parter med ett branschgemensamt API, men betonar att det är en utmaning och en komplex resa dit.


För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega