Miele

ElvarorLeverantörsguiden

Välkommen till Miele Professional

Professionell tvätt- och diskutrustning för alla typer av samhällsfunktioner. Våra produkter återfinns i allt från kontor, fastighetstvättstugor, sjukhus, förskolor, äldreboenden, brandstationer, städbolag, tvätterier med mera. En gemensam nämnare för dessa vitt skilda verksamheter är höga krav på driftsäkerhet, totalekonomi och hållbarhet. Till grund för dessa delar ligger det som utmärker Miele – den överlägsna livslängden. Här går företagsfilosofi och miljötänkande hand i hand på riktigt.

Verkar utan att synas. Våra maskiner levererar samhällsnytta utan att göra mycket väsen av sig, men de verkliga vardagshjältarna är våra användare. Mieles uppskattade ergonomi och användarvänlighet lägger grunden för en god arbetsmiljö. Lika viktigt är dock rätt maskin på rätt plats och rätt utbildning. Vår personal och våra partners finns där hela vägen. Ett bollplank vid val av utrustning och utformande av verksamheten fram till leverans, installation och programmering.

Dag ut och dag in. Det är först när driften inte fungerar som det märks. Lika viktigt som att undvika att man hamnar där över huvud taget, lika viktigt är det att lösa eventuella driftstopp snabbt och proffsigt när de väl uppstår. Här förlitar vi oss på ett rikstäckande nätverk av servicetekniker med professionell service både i egen regi och genom auktoriserade service-partners.

Vi är en del av Miele AB med totalt ca 120 medarbetare. Förutom proffsutrustning levererar Miele vitvaror och inbyggnadsprodukter till konsumenter runt om i hela Sverige. På huvudkontoret i Solna har vi även vårt Miele Experience Center som är väl värt ett besök oavsett om du är konsument eller proffs. Slå gärna en signal om du har vägarna förbi, vore trevligt att ta en kaffe!


Kontakta Miele

Inköpsportal - kontakta leverantör

Observera att ditt meddelande kommer att sparas för uppföljning av Förvaltarforum.

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega