FRAMTIDENS tekniska FÖRVALTNING 2024

11 september är det dags för seminariet FRAMTIDENS tekniska FÖRVALTNING!

Äntligen kommer vi till Göteborg!

Vi har länge velat och längtat efter att arrangera ett seminarium i Göteborg men vi skyndar långsamt, vi vill att allt ska vara så perfekt som möjligt och känna att vi har alla förutsättningar på plats för att göra ett riktigt bra arrangemang!

Nästan på dagen åtta år efter att Förvaltarforum grundades så arrangerar vi seminariet FRAMTIDENS tekniska FÖRVALTNING på Clarion Hotel Post. Det är ett seminarium som är något kortare (kl.10-15) så man hinner med lite jobb både före och efter. Som namnet antyder så är det tekniskt inriktat och målgruppen är förutom förvaltare även alla som arbetar med tekniken i fastigheterna; drifttekniker, fastighetstekniker, husvärdar, fastighetsvärdar, bovärdar, tekniska förvaltare, driftchefer med flera.

Som vanligt när det gäller Förvaltarforum så kommer det vara folk från branschen som delar med sig av vad man faktiskt har gjort och effekterna av det.

Gör en notering i er kalender redan nu att den 11 september är det seminarium på Clarion Hotel Post eller ännu bättre, gå in och anmäl er redan nu.

Programmet i sin helhet presenteras inom några veckor!

Varmt välkomna!
Ove Nordqvist, VD, Förvaltarforum

 

Program

Kommer inom kort

Till anmälan

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega