Framtidens Förvaltning 2024

Den 1 februari är det dags igen för Framtidens Förvaltning!

En bra och effektiv fastighetsförvaltning kommer vara viktigare än någonsin de närmaste åren när vi kan anta att fokus kommer ligga extra mycket på driftnettot. Som alltid kommer vi ta fasta på det som bolag har gjort och inte vad de planerar att göra. Det finns så många goda exempel i branschen och man delar generöst med sig av sina framgångar eftersom det hjälper hela branschen.

I vanlig ordning delar vi upp dagen i fyra huvudpass:

 • Digitalisering & Säkerhet.
  • Nu har branschen pratat om digitalisering länge nog, nu vill vi se resultat! Digital teknik måste leverera besparingar och förbättringar och ett bättre driftnetto.
 • Hållbarhet & Teknik
  • Med skenande elpriser kommer teknik vara viktigare än någonsin, man kommer inte ha råd att inte vara effektiv i sin teknik.
 • Hyresgäster & Kundvård
  • Vilka bolag blir vinnare när företag drar ner på sina lokalbehov i spåren av lågkonjunktur och mer hybridarbete? Ganska säkert dom som har nöjda kunder kan vi anta.
 • Parallellt spår – ( Uppdateras inom kort)
 • Framtidens Förvaltning
  • Här tillåter vi oss att lyfta blicken lite med hjälp av några av branschens starkaste namn, vad händer och hur kommer förvaltningen att förändras på några års sikt.

Det kommer bli en innehållsrik dag med fokus på kunskap. Vår målsättning är att varje deltagare ska ta med sig ny kunskap som direkt ”betalar” anmälningsavgiften. Framtidens Förvaltare är branschens bästa seminarium om fastighetsförvaltning törs vi lova, helt enkelt för att vi på Förvaltarforum är lite nördar och brinner för fastighetsförvaltning.

Ta chansen att anmäla hela förvaltningsavdelningen och gå 5 och betala för 4.

Ja vi vet, många efterfrågar digitala seminarier, hybrider osv men handen på hjärtat, fastighetsförvaltning handlar om människors vardag; deras bostad och arbetsplats.  Visst vill man träffa andra människor då istället för att sitta bakom en skärm och lyssna med ett halvt öra. Och samtalet med en kollega i kaffepausen är lika viktigt som föreläsningarna.

Varmt välkomna!

Ove Nordqvist, VD, Förvaltarforum

Program

Kommer senare

 

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega