EC Belysningsekonomi AB

BelysningsvarorElinstallatörEnergieffektivisering

EC Belysningsekonomi hjälper fastighetsägare/ hyresgäster att få en effektiv och långsiktigt ekonomisk belysning avseende energi och underhållskostnader.

Vi har alltsedan 1994 byggt upp en stor kunskaps och erfarenhetsbank för olika miljöer, alltifrån mindre trapphus till stora lager och industrilokaler.

Vi hjälper er kostnadsfritt att ta fram kalkylunderlag med beräkningar för nuvarande och blivande energi och underhållskostnader.

I vårt inventerings och projekteringsarbete strävar vi efter en ömsesidigt så öppen kommunikation som möjligt från alla inblandade parter för att erbjuda er kostnadseffektiva och välanpassade belysningslösningar. Rätt belysning och styrning av belysning för olika typer av miljöer och verksamheter.

Med våra närmaste samarbetsmontörer är vi idag fyra stycken som har utbildningsbevis för handhavande av arbetsplattformar, såsom sax och bomliftar, vilket ger oss goda möjligheter till rationella installationer av industribelysning mm

Marknaden genomgår som bekant en omställning till LED belysning med utfasning av diverse ”traditionella” ljuskällor, vilket ger oss många möjligheter till förbättringar.

I korthet kan man dela in armaturutbudet i tre grupper:

  • Armaturer med utbytbara LED moduler
  • Armaturer med ej utbytbara LED moduler
  • Armaturer anpassade för enkelt utbytbara LED ljuskällor.

Det finns även konverteringssatser för LED-belysning som gör det möjligt att behålla de befintliga armaturerna.

I vårt bildspel visas exempel på projekt, alltifrån trapphusbelysning till lager- och industribelysning, där vi stått för: projektering belysning – installation led belysning – utvärdering av närvarostyrning.


Kontakta EC Belysningsekonomi AB

Inköpsportal - kontakta leverantör

Observera att ditt meddelande kommer att sparas för uppföljning av Förvaltarforum.

Inga artiklar
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega