Förvaltarforum

Mats Cato, Hans Hellberg och Ove Nordqvist.Välkommen till kunskaps- och mötesplatsen för dig som jobbar med fastighetsförvaltning och facility management. Vi som står bakom Förvaltarforum är webbredaktör Mats Cato, chefredaktör Hans Hellberg och vd Ove Nordqvist.

Förvaltarforum består av flera delar som tillsammans ska sprida kunskap i branschen, bidra till god lönsamhet med grönt samvete och höja yrkets status och attraktivitet.

Andra medier är bra på att rapportera om transaktioner, ortsanalyser och samhällsfrågor. Det är inte det vi ska ägna oss åt. Vår sajt ska vara ett praktiskt arbetsverktyg där du hittar de senaste råden och rönen från branschens ledande experter. Vi gör också egna undersökningar och presenterar handledningar, branschlänkar och platsannonser som du kan ha nytta av.

På sajten hittar du information om våra skräddarsydda seminarier och frukostmöten. Du får också tillgång till ett webbforum där du kan ställa frågor, få svar och nätverka med kollegor och experter. Vi finns även på LinkedIn under adressen ”Sveriges Förvaltarforum”.

Vi som jobbar med Förvaltarforum har lång erfarenhet av fastighetsrelaterade frågor:

Hans Hellberg har varit redaktionschef på Fastighetstidningen, ansvarig för fastighetsförvaltning och upphandling på Svensk Byggtjänsts Omvärldsbevakning, redaktionssekreterare på Miljöaktuellt och redaktör på Tidskriften Advokaten.

Mats Cato har under sina 25 år i mediebranschen skrivit om teknik, juridik och ekonomi, senast på Fastighetstidningen, Tidskriften Advokaten, samt som webbredaktör på Advokatbyrån Vinge och SEB.

Ove Nordqvist är vd på konsultbolaget Förvaltningskoordination och har 30 års erfarenhet från förvaltningsbranschen i bolag som Newsec, Aberdeen och Fasticon. Ove är också ordförande i Aff:s Utbildningsråd som auktoriserar fastighetsförvaltare och initiativtagare till Årets Fastighetsförvaltare.

Hör av dig om du vill samarbeta med oss, nå våra läsare med en annons eller bidra med nyhetstips:

Chefredaktör Hans Hellberg
070 – 600 43 12
hans.hellberg@forvaltarforum.se

Webbredaktör Mats Cato
070 – 623 14 81
mats.cato@forvaltarforum.se

Vd Ove Nordqvist
070 – 594 33 70
ove.nordqvist@forvaltarforum.se

Besöksadress:

Klarabergsviadukten 63
Stockholm

Vill du skicka brev till oss har vi adressen:

Sveriges Förvaltarforum AB
Taggvägen 2
135 55 Tyresö

Övriga uppgifter:

Organisationsnummer 556981-5938

Utgivningsbevis för forvaltarforum.se är registrerat hos Myndigheten för press, radio och tv. Webbplatsen är därmed skyddad enligt Yttrandefrihetsgrundlagen och har samma skydd som traditionella massmedier. Ansvarig utgivare är Hans Hellberg.