Novier

Förvaltningsbolag


Novier
är helhetsrådgivare inom fastigheter, från värdering till förvaltning. Genom lyhördhet i alla led förstår vi din affär och vad som krävs för att skapa ett långsiktigt värde.

Vi arbetar med alla delar inom fastighetsförvaltning genom att erbjuda såväl kommersiell som ekonomisk och teknisk förvaltning, samt uthyrning kan vi på marknadsmässiga och affärsmässiga villkor ta ett helhetsgrepp för en god och långsiktig totalavkastning.

Vi hjälper dig till en hållbar förvaltning. Med tydliga mål och förbättringar inom en rad områden planerar och genomför vi hållbarhetsarbetet i nära samarbete med dig. Vi vägleder dig inte bara kring miljörelaterade investeringar, lägre energiförbrukning och växthusgasutsläpp utan även i certifieringsfrågor och taxonomifrågor. Våra experter har lång erfarenhet inom miljö, socialt ansvar och bolagsstyrning.

Kontakta oss – Våra förvaltare gör skillnad för din affär!


Kontakta Novier

Inköpsportal - kontakta leverantör

Observera att ditt meddelande kommer att sparas för uppföljning av Förvaltarforum.

Relaterade artiklar

Novier hjälper SEB Tryggliv hyra ut butikslokal i Göteborg

Novier har i kvarteret Bastionen hyrt ut en butikslokal om ca 500 kvm till Cosentino på Östra Larmgatan 22, inom ramen för förvaltningsuppdraget för Gamla…


Novier satsar på fortsatt tillväxt med starka ledare

Rolf Edholm blir ny CFO och Suzanne Tingwall är ny Business Development Manager för Novierkoncernen.Rolf började på Novier för två år sedan och har under…


”Förvaltarrollens vikt stärks i en alltmer komplex miljö”

HALLÅ DÄR...

Marie Bucht Toresäter, VD på Novier, varför väljer ni att bli partner till Förvaltarforum?
– Det är ett viktigt forum där vi kan vara med för att driva och utveckla förvaltningsaffären och branschen tillsammans med andra kollegor i branschen.


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega