Jessica Fredriksson blir ny VD hos Nordic PM

Nordic PM har utsett Jessica Fredriksson till ny VD för att leda bolaget mot ökad tillväxt. Jessica har jobbat som Operativ Chef på Nordic PM sedan april 2022 och har utmärkt sig genom gedigen erfarenhet och stark ledarskapsförmåga.

– Jag ser fantastiska förutsättningar för att öppna ett antal ytterligare kontor runtom i Sverige, där varje delmarknad arbetar nära sina lokala kunder i sin leverans av fastighetstjänster. Våra decentraliserade fastighetstjänster och vår starka lokala närvaro gynnar våra kunders fastighetsbestånd och fortsätter därför vara de främsta prioriteringarna för framtiden, både för mig och för bolaget, säger Jessica Fredriksson, ny VD på Nordic PM.

Jessica Fredriksson efterträder Jeanette Öhrn som har spelat en avgörande roll i att utveckla och stärka Nordic PM under sin tid som VD. Jeanette Öhrn kommer att fortsätta stötta bolaget i en ny roll som COO på NPM Group.

– Jag är stolt över att ha fått möjlighet att driva vår förändringsresa, då vi har gått från vår initiala affärsmodell till att bättre möta marknadens efterfrågan av effektiva konsultbolag. Nu känner jag att det är dags att lämna över VD-rollen till Jessica Fredriksson som jag har stort förtroende för. Jag ser fram emot nya utmaningar tillsammans med gamla och nya kollegor, säger Jeanette Öhrn, ny COO på NPM Group.

Källa: Nordic PM

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega