Susanna Thom blir ny Fastighetsförvaltningschef på Bostäder i Borås

Bostäder i Borås har de senaste åren arbetat med att transformera bolaget till ett framåtlutat bostadsbolag med kunden i centrum. Stora delar av organisationen har förnyats och nu rekryteras Susanna Thom som fastighetsförvaltningschef. Hennes uppdrag blir att utveckla det kundnära arbetet och serviceupplevelsen för bostadsbolagets hyresgäster.

Susanna Thom kommer närmast från en roll som regionchef på bostadsbolaget Willhem AB. Där har hon haft det övergripande ansvaret för kundrelationer, investeringar och fastighetsförvaltning i sin region. Tidigare i sin karriär har hon även arbetat som hotellchef på Grand Hotel i Borås, där kundens upplevelser alltid varit av största vikt.

– Det känns väldigt bra att få Susanna Thom ombord som vår nya fastighetsförvaltningschef, säger Mikael Hansson, vd på Bostäder i Borås. Susannas omfattande bakgrund inom både service och fastighetsförvaltning, kombinerat med hennes ledarskapsegenskaper, kommer utan tvekan att berika vårt bolag. Hennes bakgrund och kompetens stödjer vår vision om att vara en bättre värd och sätta kunden i centrum i allt vi gör.

Tidigare kollegor och medarbetare beskriver Susanna Thoms som en affärsmässig, målinriktad och varm person som skapar förtroende och ger frihet under ansvar. Hennes ledarstil är lyhörd och ödmjuk, men också tydlig och engagerad vilket har gett henne stor respekt och uppskattning från medarbetare genom åren.

– Jag ser fram emot att få vara en del av och bidra till Bostäder i Borås utvecklingsresa, säger Susanna Thom. Det är tydligt att bolaget ställer kund och samhällsutveckling i centrum och att livet mellan husen är lika viktigt som livet i husen. Att bli erbjuden att vara en del av det och samtidigt bidra till att utveckla min egen stad, Borås, kändes för attraktivt för att kunna motstå.

Källa: Bostäder i Borås

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega