Partnertext från Gavagai

Förbättra kundresan med Generativ AI

Sedan ChatGPT lanserades har många testat tjänsten och fått upp ögonen för möjligheterna med generativ AI. Vi på Gavagai använder detta AI för att analysera kundresan hos bostadsbolag – det gör kundnöjdhetsarbetet mer effektivt, transparent och konsekvent.


Partnertext från Gavagai

Så ger AI insikter om vad hyresgästerna verkligen tycker

Det har länge varit känt för fastighets- och bostadsbolag att nyckeln till framgång är nöjda hyresgäster. Trots detta har tekniska hinder begränsat förmågan att fullt ut förstå och agera på hyresgästernas åsikter – tills AI kom in i bilden.


”Vi vill vara katalysator för innovationer, med ny AI-teknik”

HALLÅ DÄR...

Erik Engberg, Försäljningschef på Gavagai, varför blir ni partner med Förvaltarforum? – Förvaltarforum är ett nätverk bestående av framstående experter inom sitt område och genom dem får vi en ännu djupare insikt i och förståelse för de trender, utmaningar och möjligheter som branschen ställs inför.


Partnertext från Gavagai

Förbättra hyresgästernas kundnöjdhet med hjälp av AI

Genom AI-teknik och analys kan man på djupet förstå vad hyresgästerna tycker om viktiga ämnen i kundundersökningar. Tack vare AI identifieras insikter och konkreta förslag till åtgärder. Resultatet blir både ökad kundnöjdhet och minskade kostnader.


Partnertext från Gavagai

Vi släpper lös kraften i ostrukturerad text

Enkäter till hyresgäster kan innehålla öppna svar där kunden får skriva fritt. Gavagai textanalyserar så kallad ostrukturerad text och levererar insikter till den som är områdesansvarig på fastighetsbolaget. Det sparar tid och förenklar arbetet.


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega