Savills

DriftentreprenörFörvaltningsbolag

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen.

Savills i Sverige tillhandahåller bred expertis till både lokala och internationella kunder.

Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, corporate finance, värdering, analys och due diligence, uthyrning, fastighetsförvaltning, projektledning och fastighetsservice.

I våra förvaltningsuppdrag har vi klara mål – att öka fastigheternas värde, att hyresgästerna är nöjda och att fastigheterna hålls i bästa skick.

Vi erbjuder uppdragsgivare ett helhetsansvar för fastigheterna med möjlighet till skräddarsydda lösningar.

Allt inom asset management – från bolagsredovisning och ekonomisk rapportering till hyresförhandlingar, genomförande av utvecklingsprojekt och teknisk skötsel.

Vi är lyhörda för hyresgästerna behov och kommer med egna initiativ till utveckling och förbättring för att optimera driftnettot.


Kontakta Savills

Inköpsportal - kontakta leverantör

Observera att ditt meddelande kommer att sparas för uppföljning av Förvaltarforum.

Relaterade artiklar

”Jag försöker se lösningen istället för problemet”

HALLÅ DÄR...

8 snabba frågor till Emil Stålknapp, Förvaltare på Savills, som just blev utnämnd till Årets Förvaltare 2024 Lokal.


Vinnarna av Årets Förvaltare 2024!

SEMINARIUM

Här är vinnarna av utmärkelsen Årets Förvaltare 2024 – i kategori Lokal vann Emil Stålknapp från Savills och Christian Hemmingsson från Familjebostäder i Göteborg AB tog hem segern i kategori Bostad. Stort Grattis säger vi!


Sofia Tholerus, ny senior värderare på Savills Sverige

Sofia Tholerus har över 20 års erfarenhet inom den svenska fastighetssektorn, bland annat från Ikano och Drott. Savills har nu ett 22 personer starkt värderingsteam…


Barkarbys Centrumchef: ”Mitt jobb är ett tusenbitarspussel”

Ägaren prioriterar hållbarhetsfrågor, kunderna vill ha ständigt nya upplevelser och hyresgästerna vill hålla nere kostnaderna. Möt den nya centrumchefen för Stockholm Quality Outlet, Frida Torbiörnsson, som liknar sitt uppdrag med att lägga pussel.


Partnertext från Savills

Hur ser kontorsmarknaden ut – nu och framöver?

Savills research-chef tar tempen på hyresmarknaden för kontor. Oktoberindex på över 10% välkomnas av fastighetsägare men hyrorna i Stockholms innerstad ökar troligtvis inte. Däremot kan det ekonomiska läget leda till yteffektiviseringar och vakanser.


Partnertext från Savills

Från pandemilunk till Formel 1-tempo

Malin Silversvala, chef för Förvaltning på Savills, utvärderar året som gått och delar med sig av sina erfarenheter om att gå från pandemi till Formel 1-tempo, ökad digitalisering, kontorens framtid och vilka branschämnen som är hetast idag.


Partnertext från Savills

När fastighetsförvaltning är mer än bara fastigheter

Tisdag morgon och förvaltarens vardagsfrågor rullar in. En vattenläcka, ett nytt projekt, service till hyresgäster, uthyrning av förråd. Men andra tankar stör – bolån, klimatet, folk som flyr?
Vad kan jag göra? Just det jag gör! Mitt jobb är en samhällsinsats.


”Den bästa förvaltningen är en aktiv förvaltning!”

HALLÅ DÄR...

… Malin Silversvala, affärsområdeschef Förvaltning på Savills som är ny partner till Förvaltarforum.

Varför blir ni partner med Förvaltarforum?
– Vi har saknat ett forum som handlar om oss inom förvaltning och inte bara om alla affärer och transaktioner som det talas om där ute. Förvaltarforum är ett forum som vi kan förhålla oss till.


Savills förstärker uthyrningsteamet i Göteborg

Mathias Grahn har över tio års erfarenhet inom uthyrning och kommer närmast från AF Projektutveckling som affärsutvecklingschef.


Thomas Jalde ansluter till Savills

Savills förstärker affärsområdet Occupier Services med Thomas Jalde som närmast kommer från en tjänst som Director inom Corporate Solutions på Colliers International.


Högsta vakansgraden på fem år i Stockholm

Under årets andra kvartal har vakansgraden för kontor i centrala Stockholm (CBD) fortsatt att öka och den öppna vakansgraden uppgår till cirka 3,7 procent och till strax över 4,8 procent om kommande vakanser inkluderas.


Ansvarig för Savills förvaltning

Malin Silversvala (fd Biehl) har anställts som Head of Property Management på Savills.


Tre nya experter på Savills

Savills förstärker sitt förvaltningsteam med Thomas Malmberg som Senior Retail Advisor, Fredrik Laigar som Head of Client Accounting och Sefkan Benz Halbori som fastighetschef.


Ny rapport om logistikfastigheter

Savills presenterar en ny rapport som visar att e-handeln fortsätter att driva på nya etableringar av lager- och logistikanläggningar i Sverige.


Uthyrare på Savills

Savills fortsätter att växa och förstärker uthyrningsteamet i Stockholm med Henrik Jansson som uthyrare.


Ny uthyrningsansvarig i Göteborg

Savills har anställt Rikard Lindkvist som Head of Leasing Göteborg för att stärka teamet i Göteborg.


Savills förvaltar åt Patrizia

Patrizia har efter en upphandling valt Savills som förvaltare av sin svenska fastighetsportfölj. F


Savills-vd till CA Fastigheter

Förre vd:n för Savills Anders Nyström har blivit värvad till CA Fastigheter där han blir chef för projektutveckling i Stockholm.


Savills hjälper Nyfosa hyra ut i Borås

Det nybildade fastighetsbolaget Nyfosa har fått hjälp av Savills att hyra ut en logistikfastighet till e-handelsföretaget Ellos.


Nya polisutbildningen flyttar in hos Castellum

Castellum har tecknat hyresavtal med Högskolan i Borås avseende en lokal om ca 4 200 kvadratmeter på Sagagatan 17.


Ny ledning på Savills

Savills Sweden utser ny sverigechef och anställer tre chefer till sitt investment-team.


Savills rekryterar i Stockholm

Savills Förvaltning har rekryterat två nya förvaltare till sitt Stockholmskontor, Marianne Cassel och Carl Adam Andersén, samt en hyresadministratör, Stephanie Bethmorad.


Savills får stort uppdrag av Bockasjö

Savills har tecknat ett exklusivt avtal med Bockasjö AB om att arbeta med uthyrningen av Bockasjös logistikfastigheter på Landvetter flygplats och Hisingen i Göteborg.


Savills Loudden firar 20-årsjubileum

Fastighetsdriftbolaget Savills Loudden fyller 20 år i år. I förra veckan firade man med kunder och samarbetspartners.


Savills utökar samarbete med Suburban Properties

Savills tar över den ekonomiska förvaltningen av Suburban Properties fastighetsbestånd.


Bra betyg för Framtidens Förvaltare

Väldigt intressant, aktuella ämnen och lärorikt. Så summerade deltagarna Framtidens Förvaltare i Stockholm den 7 februari.


Tre röster om kompetensutveckling

Carola Bobic på Savills är en av tre HR-profiler i branschen som berättar hur bolag i branschen fortbildar sin personal.  


Förvaltningschef på Savills

Savills har rekryterat Vilhelm Isberg som ny förvaltningschef.


”Framtidens vinnare har flexibla hyresmodeller”

Savills nya förvaltningschef Vilhelm Isberg svarar på fem frågor om förvaltarens roll och möjligheter i dag och i framtiden.


Träffa ledande experter!

Branschens mest spännande profiler vägleder dig på Förvaltarforums seminarium Framtidens Förvaltare. Se vilka du vill träffa!


Alla talarna på Framtidens Förvaltare

Missa inte seminariet som tar upp de största utmaningarna inom ditt arbetsområde! Här kan du se föredragshållarna och vad de ska prata om.


Savills hjälper Riksbyggen med uthyrning

Savills ansvarar för uthyrning och projektutveckling av Riksbyggens fastighet på Kungsbron 21 och har förmedlat ett femårigt hyresavtal om cirka 1 200 kvadratmeter. Den nya hyresgästen…


Ny uthyrare på Savills

Savills anställer Lisa Ericson som uthyrare i Västra Sverige. Hon kommer närmast från en traineetjänst på Castellum. Savills har haft ett starkt år på uthyrningssidan…


Savills startar hyresgästrådgivning

Den internationella fastighetsrådgivaren Savills startar hyresgästrådgivning i Sverige.


”Vi vill bli tydligare förknippat med förvaltning”

– Vi tror mycket på förvaltning som tjänst och bygger stora delar av vår verksamhet på det, säger Anders Nyström vd för Savills som är ny partner till Förvaltarforum.


Savills startar förvaltning i Göteborg

Savills har under sommaren vunnit ett stort förvaltningsuppdrag och öppnar snart ett lokalkontor för förvaltning i Göteborg.


Tillbaka på Newsec

Mikael Lockner återvänder till Newsec och kliver in i rollen som chef för den svenska förvaltningsverksamhetens projektenhet och tar även plats i bolagsledningen. Newsecs svenska…


Här är alla vinnarna av Kundkristallen

Skövdebostäder tog hem två titlar när årets bästa hyresvärdar 2016 prisades vid Aktiv Bo:s årliga Benchmark Event på torsdagskvällen.


Lärare återvänder till Savills

Savills har vunnit ett totalförvaltningsuppdrag för Lärarförbundet i Stockholm. Uppdraget gäller förvaltning, uthyrning, projektledning och fastighetsskötsel åt Lärarförbundet och avser elva fastigheter. Uppdraget, som omfattar…


Ny projektchef på Kungsleden

Kungsleden förstärker sin projektorganisation genom att rekrytera Sophie Löfving som projektchef. Hon kommer framför allt att fokusera på de senare skedena i fastighetsutvecklingsprocessen, det vill säga…


e-handel ökar efterfrågan på lager

En halv miljon kvadratmeter lager- och logistikyta färdigställdes under 2015 och lika mycket yta väntas tillkomma under både 2016 och 2017. Det är framför allt…


Savills förstärker projektteam

              Savills har anställt två nya medarbetare till företagets projektteam. Anna Wistrand är ny projektchef från 3 oktober. Hon…


För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega