Cecilia Liljedahl Torhult ny chef för Stockholmhems Boende & Lokaler

Stockholmshem välkomnar Cecilia Liljedahl Torhult som ny chef för bolagets största avdelning, Boende & Lokaler.

Boende & Lokaler har ett helhetsansvar för kunder och fastigheter med ett samlat fastighetsägaransvar, resultatansvar och ansvar för områdesutveckling och underhållsplanering.

– Jag är glad och förväntansfull över att få detta uppdrag. Stockholmshem är ett bolag med fint renommé, med kompetenta medarbetare och välskötta fastigheter, som tar socialt ansvar och påverkar stockholmarnas vardag. När man arbetar med fastigheter så arbetar man mycket med människor i olika situationer vilket jag stimuleras av och jag tilltalas mycket av Stockholmshems tydliga fokus på kundnytta, säger Cecilia.

– Cecilias breda och djupa erfarenhet av förvaltning inom olika affärsområden blir en stor tillgång i vår fortsatta utvecklingsresa. Vi har fortsatt höga ambitioner inom effektiv förvaltning och att samtidigt nå en hög kundnöjdhet, säger Olle Torefeldt, tf VD för Stockholmshem.

Cecilia har mångårig erfarenhet att leda förvaltning och drift för bostäder, kommersiella lokaler och hotell. Hon kommer närmast från Balder där hon varit regionchef och innan dess från Riksbyggen som marknadsområdeschef.

Källa: Stockholmshem

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega