Fastighetsägarna Service

Vi på Fastighetsägarna Service är challengers som drivs av att pröva nytt för att nå nya höjder. Tillsammans förenklar och skapar vi framtidens fastighetsägande.

Hos oss kombinerar vi hög initiativkraft med hög disciplin – vi är självdrivande medarbetare som tar egna beslut och ser till att de genomförs. Det resulterar i snabb leverans och hög flexibilitet, vilket genererar kundnöjdhet.

Vi erbjuder alla de tjänster som behövs för att förvalta en fastighet på ett lönsamt, effektivt och bekymmersfritt sätt. Hos oss jobbar några av landets skickligaste fastighetsförvaltare, byggprojektledare, ekonomiska förvaltare, fastighetsjurister, hyresförhandlare, drifttekniker, trädgårdsmästare och fastighetsskötare. Vi omsätter i dagsläget 290 miljoner kronor per år, är 230 medarbetare och förvaltar fastigheter åt såväl bostadsrättsföreningar som kommersiella och privata fastighetsägare.

Fastighetsägarna Service är ett helägt dotterbolag till branschorganisationen Fastighetsägarna Stockholm. Med över 150 år i branschen vet vi vad som ska göras, och framför allt hur det ska göras på bästa sätt.


Kontakta Fastighetsägarna Service

Inköpsportal - kontakta leverantör

Observera att ditt meddelande kommer att sparas för uppföljning av Förvaltarforum.

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega