Fastighetsägarna Service

DriftentreprenörFörvaltningsbolag

Vi på Fastighetsägarna Service är challengers som drivs av att pröva nytt för att nå nya höjder. Tillsammans förenklar och skapar vi framtidens fastighetsägande.

Hos oss kombinerar vi hög initiativkraft med hög disciplin – vi är självdrivande medarbetare som tar egna beslut och ser till att de genomförs. Det resulterar i snabb leverans och hög flexibilitet, vilket genererar kundnöjdhet.

Vi erbjuder alla de tjänster som behövs för att förvalta en fastighet på ett lönsamt, effektivt och bekymmersfritt sätt. Hos oss jobbar några av landets skickligaste fastighetsförvaltare, byggprojektledare, ekonomiska förvaltare, fastighetsjurister, hyresförhandlare, drifttekniker, trädgårdsmästare och fastighetsskötare. Vi omsätter i dagsläget 290 miljoner kronor per år, är 230 medarbetare och förvaltar fastigheter åt såväl bostadsrättsföreningar som kommersiella och privata fastighetsägare.

Fastighetsägarna Service är ett helägt dotterbolag till branschorganisationen Fastighetsägarna Stockholm. Med över 150 år i branschen vet vi vad som ska göras, och framför allt hur det ska göras på bästa sätt.


Kontakta Fastighetsägarna Service

Inköpsportal - kontakta leverantör

Observera att ditt meddelande kommer att sparas för uppföljning av Förvaltarforum.

Relaterade artiklar

Brf Päronet väljer Fastighetsägarna Service som totalförvaltare

Från och med årsskiftet tar Fastighetsägarna Service över totalförvaltningen för Brf Päronet nr 7 i Tensta. I förvaltningen ingår 20 bostadsbyggnader med 676 lägenheter, lokaler…


Vad händer när entreprenören går i konkurs?

EXPERTSVAR

Om entreprenören går i konkurs under pågående entreprenad eller strax därefter kan detta innebära en del bekymmer för Beställaren. Det är därför viktigt att snabbt få koll på vad som återstår att hantera när man får kännedom om ett konkursbeslut.


Partnertext från Fastighetsägarna Service

Att förvalta framtidens äldreboende

Framtidens äldreboende ställer nya krav med målet att skapa en bra miljö – för personalen, anhöriga och de boende. – Vi kommer bland annat se…


Första bostadsfastigheten med naturligt köldmedium i luftsystemet

I samband med att en brf-fastighet skulle renovera undercentralen driftsatte man frånluftsåtervinningen – 30 år efter att pumpar och rör faktiskt var förberedda och klara. Dessutom passade man på att uppgradera med naturligt köldmedium.


Partnertext från Fastighetsägarna Service

Så gör du en effektiv underhållsplan – experten tipsar!

En underhållsplan är ett värdefullt verktyg för att skapa översikt och för att planera för framtida behov. Lisa Wigenius, specialist på Fastighetsägarna Service delar här sina bästa tips om vad en underhållsplan innebär och varför den är så viktig.


Så optimerar du din lokalhyresförhandling

Som fastighetsägare bör man inte gå miste om intäkter – se därför till att hyra ut lokalerna i fastigheten, men ha koll på prisläge och hyresgästens historik. Här ger förhandlarproffsen sina bästa råd inför lokaluthyrningen.


Fastighetsägarna Service ingår avtal med Klövern om ekonomisk förvaltning

Fastighetsägarna Service tar över ekonomisk förvaltning och hyresadministration för bostadsbolaget Klövern. Med en portfölj bestående av byggrätter för 18 000 bostäder blir Klövern en av…


Partnertext från Fastighetsägarna Service

Så löste vi NREPs utmaning med dagvattenhantering

Miljöförändringar har lett till nya krav och regler inom fastighetsbranschen. Ett sådant krav ställdes på NREP för en av deras fastigheter i Järfälla, där det blev nödvändigt att sänka dagvattenutsläppen med 70%. Hur hanterar man en sådan utmaning?


Vem ansvarar för ett otydligt kontrakt?

EXPERTSVAR

Ett tydligt och bra samordnat kontrakt är A och O inom entreprenadvärlden. Det finns ingen lag som reglerar entreprenaden mellan näringsidkare. Därför är det av stor vikt att ansvar, förutsättningar och omfattningar regleras tydligt mellan parterna.


Partnertext från Fastighetsägarna Service

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Genom ett annorlunda rekryteringsarbete har NREP och Fastighetsägarna Service hittat rätt team för att förvalta och utveckla Vällingby Centrum. Här berättar parterna om fördelarna med det unika rekryteringsarbetet, inom ramen för ett partnerskap.


Fastighetsägarna Service + Fortum = elavtal med portföljförvaltning

Fastighetsägarna Service och Fortum samarbetar och erbjuder ett elavtal anpassat för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Avtalet syftar till att erbjuda trygghet och stabilare elpris.


Partnertext från Fastighetsägarna Service

Bli en mer attraktiv fastighetsägare med miljöcertifieringar

Miljöcertifieringar blir en allt viktigare del i fastighetsbranschen. Att miljöcertifiera sina fastigheter ger såväl underlag för förbättringsåtgärder som en trygghet i att fastigheterna förvaltas på ett bra sätt – och med det stiger värdet.


Partnerskap med kunden viktigt för Johan Wejdmark

PROFILEN

Som affärsutvecklare inom fastighetsbranschen måste man både ha helikopterperspektivet och detaljseendet. Liksom vara lyhörd för kundernas nya behov. Johan Wejdmark på Fastighetsägarna Service tror på partnerskap med kunden som nyckeln till framgång.


Partnertext från Fastighetsägarna Service

Spara energi i brf:en genom värmeåtervinning

Med ny, revolutionerande teknik för värmeåtervinning har Fastighetsägarna Service bidragit till att brf Designationen nu kan återvinna koldioxid, vilket både sparar energi och sänker föreningens kostnader.


Kristin på Fastighetsägarna Service backar upp när det blåser

PROFILEN

Kristin Andersson stortrivdes med jobbet som en av Sveriges yngsta fastighetsmäklare. När hon ville vidare kom hon till Fastighetsägarna Service. Som Affärsområdeschef Förvaltare drivs hon av samma kraft som tidigare – att leverera en utmärkt kundupplevelse.


Partnertext från Fastighetsägarna Service

”Magkänslan varje dag jag går till jobbet är fantastisk”

Jesper Stening är kundansvarig förvaltare för kommersiella fastigheter på Fastighetsägarna Service. Han har täta kontakter med såväl uppdragsgivare och driftoperatörer som hyresgäster, och han har dagligen nytta av sin bakgrund som drifttekniker.


Sänk energikostnaderna med solceller och IMD

Ökande energikostnader får allt fler fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att överväga solceller. Här går Fastighetsägarna Service igenom hur du kan maximera antalet solceller utan att tvingas sälja vidare en stor del av solelen för en liten peng.


”Vi gjorde det omöjliga – trots att vi var underdogs”

PORTRÄTTET

Från sin tid som ungdomsspelare i fotboll på hög nivå har Stefan Younes, vd på Fastighetsägarna Service, med sig att man som underdog kan lyckas. Med ett jäkla bra kollektiv kan man likt David, slå Goliat – på fotbollsplan såväl som i affärer.


Stor uppslutning och supernöjda besökare

Tisdagen den 24 maj öppnade vi äntligen dörrarna till eventet som vi väntat på i två års tid – Framtidens Förvaltare. Det blev succé, vågar vi påstå.


Partnertext från Fastighetsägarna Service

”Hos oss får individen stort ansvar – och ännu större frihet”

Möt Nima Pashai som är en av Fastighetsägarna Services byggprojektledare som driver renoverings- och ombyggnadsprojekt åt privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Det innebär att han utvecklar fastigheter och får ta ett stort ansvar från start till mål.


Melissa på Fastighetsägarna ger kärlek till kunderna

PROFILEN

Kunderna kräver mycket kärlek, konstaterar Melissa Basberber, teknisk fastighetsförvaltare på Fastighetsägarna Service.


Partnertext från Fastighetsägarna Service

Lyckas med uthyrningen – 9 tips från lokaluthyraren

Har du en lokal som står tom? Med rätt förberedelser inför uthyrningen kan du lägga grunden för en långsiktig hyresgästrelation. Amanda Braun, lokaluthyrare på Fastighetsägarna Service, går igenom hur du lyckas med uthyrningen.


Isabel på Fastighetsägarna Service stöttar chefer och bidrar till tillväxt

PROFILEN

Självdrivande medarbetare som vågar och kan ta egna kloka beslut. Det är en företagskultur som många attraheras av, även utanför fastighetsbranschen, säger Isabel Jarmelid, HR-specialist på Fastighetsägarna Service.


Partnertext från Fastighetsägarna Service

Fastighetsägarna Services företagskultur ger nya affärer

I våras vann Fastighetsägarna Service upphandlingen om fastighetsinvesteraren NREP:s svenska portfölj. Att bolaget satsade på att få en så stor affär är ett uttryck för deras branschunika företagskultur.


NREP och Fastighetsägarna Service i nytt samarbete 

Fastighetsinvesteraren NREP har sedan start inriktat sig på att leverera kundorienterade fastighetslösningar för hyresgäster. Nu tar bolaget ytterligare ett steg mot att förenkla vardagen för kunderna.


Missa inte mest matnyttiga förvaltnings-webbinariet

Den 20 april anordnar Förvaltarforum ett frukost-webbinarium som belyser utvecklingen inom fastighetsförvaltning.


Nyckeln till digitalt ledarskap

Företagskulturen är avgörande för om digitalt ledarskap blir lätt eller svårt. Givet att du har verktygen på plats. Det säger Stefan Younes, vd på Fastighetsägarna Service.


Fastighetsägarna Service lanserar en boendeapp

I höst lanserar Fastighetsägarna Service en boendeapp som ska göra vardagen enklare för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och boende.


Så växer Fastighetsägarna Service

Förra året tog tillväxten ordentlig fart för Fastighetsägarna Service. Vd Stefan Younes berättar om strategin bakom framgången.


Långsiktigt partnerskap om trädgårdsskötsel

Fastighetsägarna Service och Victoria Park påbörjar ett långsiktigt partnerskap för mark- och trädgårdsskötsel i Brandbergen utanför Stockholm.


Partnertext från Fastighetsägarna Service

”Vi ska vara ett förvaltningsbolag som kan leverera alla tjänster”

Jonathan Hall är en av nio skickliga projektledare på Fastighetsägarna Service.


Vad är bra ledarskap?

Stefan Younes, vd på Fastighetsägarna Service, berättar om arbetet med att bli en värderingsstyrd organisation som bygger på inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare.


Fastighetsägarna Service växer i Uppsala

Fastighetsägarna Service Uppsala stärker den lokala närvaron på Uppsala-marknaden genom köpet av Holktis Bygg & Fastighetsservice.


Så får du ner fastighetens kostnader

Fastighetsägarna Service har gjort en checklista för den som vill få ner kostnader för uppvärmning, el, sophämtning, vattenförbrukning och ränta.


Affärsutveckling på Fastighetsägarna Service

Fastighetsägarna Service Stockholm rekryterar David Gutierrez som affärsutvecklingschef.


Hyresförhandlingar i Stockholm klara

Efter nästan nio månaders segdragna diskussioner om justeringen av 2018 års allmänna hyresnivå i Stockholm, väljer nu Fastighetsägarna Service att för sina förhandlingskunder acceptera den hyreshöjning som Hyresgästföreningen erbjuder.


Ansvarig för juridiken

Carl Thorfinn har rekryterats till Fastighetsägarna Service Stockholm som affärsområdeschef Juridik. Carl kommer närmast från Volvo Cars där han varit bolagsjurist med ansvar för främst…


Regionchef Skåne

Mimmi Zetterman är ny regionchef Skåne på Crendo Fastighetsförvaltning. Hon kommer närmast från Fastighetsägarna Service Stockholm där hon har varit verksamhetschef/arbetsledare. Mimmi började som fastighetsförvaltare…


Nya uppdrag för Fastighetsägarna Service

Tre bostadsrättsföreningar i Stockholmsområdet har nu valt Fastighetsägarna Service för ekonomisk förvaltning. Totalt rör det sig om över 2 000 lägenheter som ska förvaltas. –…


Framtidens största utmaningar

Att hitta rätt nya medarbetare, att låta förvaltarrollen utvecklas till en mer samlande och kundansvarig kraft samt att ta till sig den nya tekniken på rätt sätt.


Nytt förvaltningsbolag i Uppsala

Fastighetsägarna Service Uppsala AB är ett nytt bolaget som vänder sig till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Uppsala. Både förvaltningstjänster och produkter som vitvaror och säkerhetsdörrar kommer…


Affärsutvecklingschef på Fastighetsägarna

Den 16 januari började Jan Ström som affärsutvecklingschef på Fastighetsägarna Service Stockholm AB. Han har en gedigen erfarenhet av säljledande befattningar från bland annat Caverion…


Förtroendefulla samarbeten frigör tid och bygger värden

Förvaltare och deras kunder arbetar ofta alltför kortsiktigt med övervägande fokus på kostnader, anser Fastighetsägarna Service nya vd Stefan Younes.


För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega