Marie Teike blir ny affärsutvecklingschef till Platzer Fastigheter

Fotograf: Marie Ullnert

Marie Teike rekryteras som ny affärsutvecklingschef till Platzer Fastigheter med start i augusti 2024. Med en gedigen erfarenhet inom fastighets- och byggbranschen, strategiskt fokus och ett högt affärsdriv kommer hon att aktivt bidra till att bygga vidare Platzers investeringsportfölj. Marie kommer närmast från en roll som fastighetsutvecklingschef på Lansa Fastigheter. Hon har tidigare jobbat på Platzer som chef projekt samt som affärsutvecklare och dessförinnan som fastighetschef och projektledare i olika bolag.

Marie kommer tillsammans med organisationen fortsätta bygga Platzers investeringsportfölj utifrån bolagets vision, affärsidé och marknadsläge. Hon kommer att ingå i Platzers koncernledning och rapportera till vd.

– Jag är glad att få välkomna Marie Teike till oss på Platzer och ser fram emot att tillsammans med henne och koncernledningen leda bolaget framåt. Marie har ett starkt affärsdriv, ett strategiskt fokus och ett modernt ledarskap. Rekryteringen innebär att vi nu vässar vårt framgångsrika team med ytterligare affärsfokus, säger Johanna Hult Rentsch, vd på Platzer.

– Platzer är ett bolag som jag aldrig slutat att brinna för. Jag ser fram emot att få leda arbetet med att både initiera nya affärer och vidareutveckla det be􀏔intliga fastighetsbeståndet inom såväl kontorssegmentet som inom industri och logistik. Jag ser även fram emot att få bidra med min bredd i strategiska frågor i koncernledningen, säger Marie Teike, ny affärsutvecklingschef på Platzer.

Källa: Platzer

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega