Fastighetsloggen och Newsec ingår avtal – för mer transparens i branschen

Fastighetsloggen kan nu stolt meddela att ett treårigt licensavtal har undertecknats med Newsec. Avtalet möjliggör integration av Newsecs djupgående marknadsdata – inklusive yielder, hyror, driftskostnader och vakanser – i Fastighetsloggens plattform för den svenska marknaden.

Genom detta partnerskap, kommer Fastighetsloggen att både bredda och fördjupa informationen på sin plattform, vilket ger kunderna tillgång till förbättrade marknadsinsikter och dataanalys. Integrationen syftar till att förse användarna med detaljerade jämförelser och ökad förståelse för marknadstrender, vilket stödjer välgrundade investeringsbeslut.

”Vi är glada över att samarbeta med Fastighetsloggen och bidra till att berika deras tjänster med vår omfattande marknadsdata,” säger Ulrika Lindmark, Vice Sverigechef och ansvarig för värdering och analys på Newsec. ”Detta partnerskap är ett bevis på vårt gemensamma åtagande att leverera transparens och värde till fastighetsmarknaden.”

Detta licensavtal understryker Fastighetsloggens engagemang för att kontinuerligt förbättra och utöka sitt erbjudande till kunderna, och att förse den kommersiella fastighetsbranschen med verktyg och data av högsta möjliga kvalitet. Allt på ett ställe.

”Detta är ett stort steg för oss i vårt arbete mot att samla allt på ett ställe, en vision vi strävat efter sedan start och som vi vet att våra kunder förtjänar.” säger Martin Tannerfors, vd på Fastighetsloggen. ”Efter en gedigen process och samtal med flertalet ledande aktörer av marknadsdata landade vi med Newsec.”

Källa: Fastighetsloggen

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega