Partnertext från Stockholm Exergi

Underlättar driften av fjärrvärmecentralen

Det ska vara enkelt och tryggt med fjärrvärme. Med tjänsterna Driftkoll och Driftövervakning blir hanteringen av fjärrvärmecentralen smidigare.  

Vi på Stockholm Exergi arbetar hela tiden med att utveckla driften av fjärrvärmecentralen så att hanteringen ska bli så enkel och smidig som möjligt. Genom vår digitala plattform Intelligy utvecklar vi bland annat de digitala drifttjänsterna.

I grunden handlar det om att som förvaltningsbolag eller fastighetsägare på ett enkelt och tydligt sätt – i mobilen eller datorn – få en överblick av fastighetens värmesystem.

Koll på driften digitalt
Driftkoll heter tjänsten som ger just koll över driften. Alla tillgängliga värden från värmesystemet övervakas för att säkerställa att varmvatten och uppvärmning fungerar som det ska. Skulle något i ert värmesystem variera från normalläget får ni automatiskt ett meddelande genom sms och e-post.

Ni får då veta vad som behöver hanteras och får också tips och råd på hur situationen kan lösas.

Tack vare mätvärdena som ni har tillgång till har ni möjlighet att göra er egen analys och utifrån den utveckla driften av centralen. Om ni vill ha hjälp av Stockholm Exergis energiexperter eller servicetekniker på något sätt bistår vi er gärna.

Övervakning och felavhjälpning
För den som vill släppa driften av fjärrvärmecentralen helt har vi på Stockholm Exergi tagit fram tjänstepaketet Driftövervakning, där ni genom digital uppkoppling av fjärrvärmecentralen lämnar över hanteringen till Stockholm Exergi.

Då är det vi som fullt ut bedömer situationerna som kan uppstå och genomför de åtgärder som krävs.

I Driftövervakning ingår även en funktionskontroll av fjärrvärmecentralen en gång per år där vi säkerställer att anläggningen är i gott skick och korrekt inställd inför kommande vintersäsong.

Ni får också telefonrådgivning av våra energiexperter och en årlig driftrapport som hjälper er att planera underhållet.

Underlätta vardagen
Oavsett vilken av våra drifttjänster, Driftkoll eller Driftövervakning, som kan vara aktuell för er fastighet är syftet detsamma – att underlätta vardagen på det sätt som ni önskar.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega