Fastighetschef på Rikshem i Västerås

Rikshem har rekryterat Kristoffer Holgersson som fastighetschef i Västerås. Kristoffer kommer närmast från Hallstahem och tillträder sin tjänst på Rikshem i maj. Kristoffer kommer att ansvara för bolagets fastigheter i Västerås omfattande drygt 2 000 lägenheter.

Rikshem har närmare 400 lägenheter i produktion och planerad produktion i Västerås, som är en av Sveriges mest expansiva regioner.

– Västerås växer i snabb takt och tillsammans med medarbetarna kommer Kristoffer med sin breda erfarenhet och djupa kunskap inom fastighetsförvaltning vara en viktig drivkraft för utvecklingen och förvaltningen av Rikshems fastighetsbestånd i Västerås. Jag är glad att Kristoffer valt Rikshem och ser fram emot att få arbeta tillsammans, säger Fredrik Edlund, förvaltningschef Rikshem.

– Jag har 15 år i branschen och tar med mig kundservice och effektivisering in i den nya rollen på Rikshem. Jag ser fram emot att bidra till samhällsutvecklingen genom att skapa och förvalta hållbara attraktiva boenden och livsmiljöer i Västerås, säger Kristoffer Holgersson, tillträdande fastighetschef Rikshem i Västerås.

Linda Forsell, tidigare fastighetschef i Västerås, har tillträtt rollen som fastighetschef för Rikshem i Uppsala.

Bli den första att kommentera "Fastighetschef på Rikshem i Västerås"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega