Vill du nå våra 25 000 andra förvaltare?
Vill du ha förvaltarforum direkt i mailen?

Snyggare, snabbare och förberedd för framtiden!

Nu ger vi forvaltarforum.se en modernare och snyggare profil som också förbereder sajten för alla framtida satsningar som ligger i pipeline.

Det är lätt att glömma att Förvaltarforum bara fyller fyra år nu i september.  Med tanke på hur mycket vi har hunnit att göra och med tanke på vilken respons vi har fått i branschen så är det lätt att tro att vi har funnits längre.

Vi startade Förvaltarforum med små resurser och en fast övertygelse om att fastighetsförvaltning behövde en egen kanal. Nu har vi växt ur den budgetlösning vi byggde från början och siktar framåt.

Som läsare kanske man inte upplever en jättestor skillnad vid första anblick. Men den stora skillnaden är det som händer bakom fasaden.

De små justeringar vi nu gör innebär att sajten kommer att bli snabbare både på datorn och i mobilen genom en effektivare hantering av bilder. Uppdateringen gör också att det blir enklare för oss att addera nya tjänster i takt med att de lanseras under hösten.

Ove Nordqvist

– Det känns väldigt spännande och roligt att Förvaltarforum har utvecklats så väl under våra fyra år. Nu ser jag med tillförsikt fram mot att lansera vårt nya utseende som i själva verket är en del i vår resa mot ett mer digitalt Förvaltarforum, kommenterar Förvaltarforums vd Ove Nordqvist.

Vi hoppas ni ska uppskatta vår nya look och snabbhet!

 

 

Bli den första att kommentera "Snyggare, snabbare och förberedd för framtiden!"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega