Novi hyr ut 4 200 kvm i Göteborg

Novi Real Estate har inom förvaltningsuppdraget åt Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv tecknat nya hyresavtal i Göteborg om totalt cirka 4 200 kvm under första kvartalet. Hyresavtal är tecknade med Göteborgs Universitet, Cerner Sweden och Adecco.

Göteborgs Universitet utökar sin etablering på Rosenlundsgatan i fastigheten Inom Vallgraven 40:14 med ca 1 900 kvadratmeter. Cerner utökar sin förhyrning på Lilla Bommen i fastigheten Gullbergsvass 1:2 med cirka 1 000 kvadratmeter och Adecco blir ny hyresgäst på Spannmålsgatan i fastigheten Nordstaden 25:23 med cirka 700 kvadratmeter.

– Att Göteborgs Universitet väljer att låta Campus Rosenlund fortsätta växa och samla sina enheter på en central adress är både roligt och ett kvitto att de är nöjda med oss som hyresvärd. Utvecklingen av Rosenlundskajen och närområdet fortsätter och det är ett bevis på områdets attraktivitet att det inte ens hinner uppstå någon vakans när Kultur i Väst flyttar till Regionens Hus, säger Anton Drott, kontraktsförvaltare på Novi Real Estate.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega