Paketombudskonceptet Pick Pack Post expanderar

I november lanserade fastighetsbolaget Diös Pick Pack Post i In:gallerian i centrala Sundsvall. Nu står det klart att logistikhubben växer och etablerar sig i Kärnan galleria i centrala Östersund. Tillsammans med de stora logistikföretagen i Sverige kommer PickPackPost leverera omkring 250-300 paket per dag. Öppningen planeras till början av juni.

Pick Pack Post är ett nytt modernt koncept för paketombud, lagerlösning och ett utbud av flera andra olika servicetjänster. De logistikpartners som ingår i samarbetet är bland andra Postnord, DB Schenker, Bring, DHL och Lastbilsstation. Den totala mängden paket som beräknas lämnas ut beräknas motsvara 120 000-150 000 besökare per år.

–Det känns fantastiskt roligt att Pick Pack Post växer och kommer till Östersund. Konceptet är enkelt, det är ett paketombud som också erbjuder också övriga servicetjänster. Allt går ut på att förenkla stadslivet för Östersundsborna och bidra till en levande stadskärna, säger Andreas Eriksson, affärsutvecklare på Diös.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega