Partnertext från Newsec

Att arbeta på Newsec: Framtidens Fastighetsförvaltning

Newsecs mål är att omforma fastighetsbranschen tillsammans med sina kunder. Man förenar traditionell förvaltning med senaste teknologin för att möta utmaningarna. Därför erbjuder Newsec en spännande arbetsplats där du får arbeta i branschens framkant.

För Newsecs medarbetare har de senaste årens förändringar på fastighetsmarknaden skapat en ny verklighet. Ökande energikrav och krav på hållbarhetsrapportering, önskemål om ökad transparens från hyresgäster, och en integrering av fastigheter i energisystemet har förändrat spelplanen. Vi står inför behovet av att ansluta solceller, laddstolpar och batterier, samt koppla upp sensorer för att generera data.

Hyresgäster och deras medarbetare har helt nya förväntningar på sina lokaler och boenden. Denna spännande verklighet möter våra dedikerade medarbetare varje dag på Newsec, där de arbetar för att skapa de bästa förutsättningarna för dem som verkar i våra fastigheter och att optimera resursanvändningen.

Förändringsresa betyder ökad kompetens
Vi förstår vikten av att förena traditionell fastighetsförvaltning med den senaste teknologin för att möta dagens utmaningar. En avgörande del av att möta den nya verkligheten på fastighetsmarknaden är att säkerställa att vi har rätt medarbetare med rätt kompetens och ambitioner.

Vi erkänner att det är en förändringsresa både för branschen som helhet och för hur fastighetsförvaltning kommer att se ut om fem år, och vi är fast beslutna att skapa och tillägna oss de kompetenser som behövs.

Under de senaste åren har Newsec utvecklat nya kompetenser inom digitala erbjudanden och verktyg, samtidigt som vi upprätthåller och stärker de tidlösa aspekterna av fastighetsförvaltning, inklusive säkerhet, funktionalitet och kundnöjdhet. Det innefattar att säkerställa att vi har nödvändig expertis, såsom produktutvecklare, BI-experter, utvecklare och dataanalytiker, för att driva utvecklingen av nya verktyg och förbättra vårt verksamhetsstöd.

Vi omformar branschen tillsammans med kunden
Newsec är engagerade i att omforma branschen tillsammans med våra kunder. Vårt mål är att skapa energieffektiva och hållbara fastigheter och samtidigt stärka arbetsprocesser med hjälp av digitala verktyg och digital kompetens inom fastighetsförvaltning.

— Hos oss på Newsec arbetar vi dedikerat för att möta alla de nyskapande trender som påverkar fastighetsvärlden. Vi drar nytta av hållbarhet, teknik och data för att forma verksamheten och vi strävar efter att vara med och driva branschutvecklingen, säger Jimmy Dahlgren, Head of Property Management på Newsec.

Arbeta i framkant med Newsec
Newsec är helt enkelt en arbetsplats där du kommer få arbeta i framkant av fastighetsförvaltning, och där innovation och optimering står i centrum. Med vår tydliga inriktning på teknologiska framsteg och kontinuerlig kompetensutveckling skapar Newsec en spännande och givande arbetsmiljö för sina medarbetare med målet att forma framtidens fastighetsförvaltning.

 

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega