Fastighetsägarna Service tar över förvaltningen för fem föreningar i Minneberg

Från årsskiftet tar Fastighetsägarna Service över den gemensamma totalförvaltningen för Brf Sandvik, Brf Svartvik, Brf Tangen, Brf Tranan och Minnebergs samfällighetsförening. Med över 900 bostadsrättslägenheter och lokaler blir det den största förvaltningskunden i Fastighetsägarna Service historia.

– Vi är mycket glada och stolta över att inleda detta samarbete med föreningarna och samfälligheten i Minneberg. Vi ser fram emot ett partnerskap där vi tillsammans kan utveckla området och göra vardagen för de boende lite enklare. Det är ett tydligt kvitto på att vår strategi att kombinera det nära och personliga i förvaltningen med digitala tjänster i framkant uppskattas, säger Stefan Younes, VD Fastighetsägarna Service.

Brf Sandvik, Svartvik, Tangen, Tranan och Minnebergs samfällighetsförening har redan idag ett välutvecklat samarbete mellan varandra:

– Med Fastighetsägarna Service ser vi fram emot att få en proaktiv partner som tillsammans med oss kan förvalta och utveckla området och fastigheterna ytterligare till nytta och glädje för alla oss som bor här. Vi hoppas att detta samarbete kommer ge oss ökad kvalitet och kostnadseffektivitet i leveranserna framöver för ett trivsamt och väl fungerande Minneberg, säger Andreas Granström, ordförande i Brf Svartvik.

Fastighetsägarna Service arbete med kundteam tror Ulrica Schröder, gruppchef affärsutveckling Brf och ramavtal på Fastighetsägarna Service, kommer vara en stor tillgång i samarbetet framöver.

– Genom att tillsätta ett kundteam som jobbar tvärfunktionellt i roller som är specifikt anpassade för Minnebergs behov, kan vi säkerhetsställa att de får den bästa möjliga förvaltningen.

Under hösten påbörjas arbetet med övergången till Fastighetsägarna Service som totalförvaltare.

Källa: Fastighetsägarna Service

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega