Bengt Dahlgren tecknar rikstäckande ramavtal med Jernhusen

Bengt Dahlgren har tecknat ett rikstäckande ramavtal med Jernhusen som kommer gälla över två år med möjlighet till förlängning i ytterligare två år. Områdena innefattar bland annat projekt-, projekterings- & byggnadsledning, installations- och entreprenadbesiktningar, brand & risk, el & tele, VVS samt flera olika tjänster inom energi, miljö och hållbarhet.

Bengt Dahlgren är mycket stolta över att få samarbeta med Jernhusen och ser fram emot intressanta projekt tillsammans.

”Jernhusen är en väldigt aktuell och spännande aktör i Sverige idag och vi på Bengt Dahlgren tror att vi kan bidra med många kompetenser runtom i landet. Det känns väldigt spännande att avtalet är signerat och vi ser verkligen fram emot ett givande samarbete!” säger Erik Bolander, VD på Bengt Dahlgren Stockholm AB.

Jernhusen äger 37 stationer av olika storlek, från Malmö Centralstation i söder till Katterjåkk hållplats i norr samt även kombiterminaler och depåer. Stationerna förvaltas och utvecklas för att vara effektiva bytespunkter där rätt utbud av butiker och service skapar trivsel, trygghet och en enklare vardag.

Bengt Dahlgren är ett privatägt teknikkonsultföretag inom samhällsbyggnad. Vi tillhandahåller kvalificerade ingenjörer inom installation, brand & risk, bygg & fastighet och energi & miljö.

Företaget grundades 1952, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande oberoende konsulter utan bindningar till vare sig entreprenörer eller tillverkare. Bengt Dahlgren-koncernen har drygt 600 medarbetare som verkar i hela landet samt internationellt.

Källa: Bengt Dahlgren

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega