Vill du nå våra 25 000 andra förvaltare?
Vill du ha förvaltarforum direkt i mailen?
Kompetens / Nytt om utbildning & kompetens
Partnertext från Sveriges Allmännytta

Dags att växla upp digitaliseringen!


Det görs många satsningar på digitalisering inom allmännyttans bostadsföretag, men det behöver gå fortare för att branschen ska hänga med. Sveriges Allmännyttas temavecka med fokus på digitalisering är ett bra tillfälle att under fem dagar ta del av och lära dig mer om vad digitaliseringen innebär och kan förändra.  

– Det finns ett behov hos medlemsföretagen att få hjälp med just digitaliseringen av helheten, till exempel verksamhetssystem, förvaltning, hyresgästkontakter men också med att hjälpa hyresgästerna att bli mer digitala överlag. Därför jobbar vi med att accelerera digitaliseringen inom allmännyttan, säger Carl Ståhle, digitaliseringsexpert på Sveriges Allmännytta.

Fem dagar – fem fokusområden
Temaveckan ger dig en djupare insikt och kunskap om digitaliseringens områden, möjligheter men också utmaningar där fem olika temaområden behandlas. Under veckan får du veta mer om bland annat cybersäkerhet, digitalt utanförskap, 5G och bredbandstrategi, upphandling samt datadrivet arbete. Hur vet vi vad vi bör göra för att ta nästa steg och växla upp digitaliseringen?  Hur skyddar man de boende, bolagen samtidigt som man kopplar upp byggnaden i det digitala samhällsbygget? Hur förhåller vi oss till dem som inte vill/kan vara digitala?

Digitaliseringsminister deltar
Var med på en inspirerande vecka med en rad intressanta och spännande föreläsare, webbinarier och panelsamtal med kända profiler på området. Bland annat gästas temaveckan av energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman, framtidsanalytiker Göran Adlén och cybersäkerhetsexperten Marcus Murray.

Delta på temaveckan
Datum: 8–12 november
Plats: Digitalt
Anmäl dig här:


https://www.sverigesallmannytta.se/konferens/digitalisering-nu-digitalt-8-november-12-november-2021/ 

 

Läs fler artiklar på Förvaltarforum Kompetens

Bli den första att kommentera "Dags att växla upp digitaliseringen!"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega