Secured by Caverion – nytt partnerskap med Kriminalvården för säkerhet- och brandlarmsystem

Kriminalvården i Sverige är en statlig myndighet med ansvar för häkten, anstalter och frivårdskontor. Alla anläggningar är i stort behov av en hög säkerhetsnivå och fungerande drift. Till cirka 90 anläggningar har Kriminalvården valt Caverion som samarbetspartner för deras säkerhets- och brandlarmsystem.

Från januari är Caverion tjänsteleverantör inom service, drift och underhåll för Kriminalvårdens säkerhet- och brandlarmsystem. Ett komplext och krävande uppdrag som kräver brand- och säkerhetskompetens hos samtliga involverade medarbetare. Uppdraget omfattar installation, underhåll, support, felavhjälpande och felanmälan för fastigheternas säkerhets- och brandlarmsystem.

Caverions Remote center kommer att hantera och koordinera brandlarm från anläggningarna dygnet runt, året runt.  Remote center blir också Kriminalvårdens centrala kontakt och hanterar felavhjälpande åtgärder och support på distans.

”Vi är glada att vi fått förtroendet och att vi kan utveckla vårt samarbete med Kriminalvården ytterligare. Vår uppgift är att leverera bästa möjliga driftsäkerhet genom våra tekniska brand- och säkerhetslösningar så att anläggningarna ska fungera felfritt och utan avbrott. Via vårt Remote center kommer vi kunna reagera omedelbart på eventuella avvikelser i fastigheternas olika system”, säger Uno Lundberg, vd, Caverion Sverige.

Källa: Caverion

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega