Hur ser din karriärplanering ut?

Sommaren är en tid när många funderar över sin framtida karriär. I vardagen har man sällan tid till det utan det går i ett med möten, barn som ska skjutsas osv osv.

Att fundera över sin karriär betyder ju inte nödvändigtvis att man aktivt söker jobb men är redo om en möjlighet dyker upp. Många, de flesta säkert är nog väldigt nöjda med sin situation och känner kanske att man inte vill exponera sig mot marknaden, rädd kanske att det kommer ut i vår lilla bransch att man ser sig om efter alternativ. Det borde man inte behöva vara, både individen och företagen mår egentligen bra av att det är lite rörelse i branschen, man utvecklas som person när man möter nya miljöer och företagen utvecklas när nya anställda kommer in med fräscha ögon. Men om man ändå är orolig för att det ska ”komma ut” att man är jobbsökande så vore det ju helt fantastiskt med en rekryteringssajt där man är helt anonymiserad långt fram i processen, inte sant? 

Det tog vi fasta på när vi byggde Förvaltarforums rekryteringssajt JobbMatch. Inget företag vet vad du heter, var du kommer ifrån, hur gammal du är eller vilket kön du har förrän du själv tillåter det. I första faserna ser arbetsgivaren bara din utbildning och dina erfarenheter och en matchning uppstår när det matchar deras behov och då, om du vill, kan du välja att gå vidare och låta arbetsgivaren veta lite mer om vem du är. Sant, det tar ett tag att fylla i all information om sig själv men det är en nödvändighet för att matchningen ska bli så bra som möjligt. Ägna ca 20 minuter åt din karriärplanering redan idag (gratis såklart) och låt sedan JobbMatch göra jobbet att matcha dig mot nya arbetsgivare. Och för företag som söker nya medarbetare så är detta framtidens sätt att hitta den rätta.

Sedan är det bara att fortsätta njuta av en välbehövlig semester, hoppas ni alla där ute har det riktigt bra under er ledighet!

Text: Thomas Hallberg

thomas.hallberg@forvaltarforum.se

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega