Bygg fastighetsbolag i spelvärlden

Nu kan alla vara vd och bygga ett framgångsrikt bostadsbolag. Ladda ner spelappen Fastighetslabbet.

Genom husköp, smarta rekryteringar, nöjda hyresgäster och personal blir spelaren en framgångsrik ledare och samhällsspelare. Spelappen Fastighetslabbet finns nu att ladda ner gratis från App Store och Google Play till mobil och läsplatta, se länk nedan.

Bakom spelet ligger Framtidenkoncernen i Göteborg som tar till nya grepp för att fler unga ska intressera sig för fastighetsbranschen.

– Vi vill att fler ska upptäcka hur roligt och givande det är att arbeta med människor, bostäder och stadsutveckling. Spelet är en del av vår stora satsning Framtidens Fastighetslabb och ett roligt komplement till de faktiska upplevelser som vi kommer att erbjuda på plats i lokalen, säger Maria Hultgren, HR-specialist inom Framtidenkoncernen.

Fångar även äldre
– Liksom Framtidens Fastighetslabb i stort riktar sig spelet framförallt till unga, men under testperioden har vi märkt att det även fångar oss lite äldre, säger Magdalena Dawidson, HR-specialist inom Framtidenkoncernen.

Spelet har utvecklats i samarbete med IUS innovation och är en del av Framtidenkoncernens stora satsning Framtidens Fastighetslabb som ska bidra till att öka kunskapen om och intresset för branschen.

Vid Opaltorget i Tynnered växer nu den fysiska delen av Framtidens Fastighetslabb fram. Här ska studiebesök, från och med hösten 2017, guidas genom fastighetsbranschens värld genom roliga, spännande och utvecklande upplevelser och uppdrag.

 

 

 

 

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega