Marianne Wadefalk ny chef administrativ förvaltning på HSB Göteborg

Marianne Wadefalk har rekryterats som ny chef för HSB Göteborgs administrativa förvaltning. Hon har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast från rollen som marknadsområdeschef på Riksbyggen.

Marianne Wadefalk började sin nya tjänst på HSB Göteborg den 1 oktober. Som chef för den administrativa förvaltningen kommer hon att samordna och leda det strategiska arbetet inom verksamhetsområdet, som innefattar ekonomisk förvaltning, avdelningarna ombyggnad respektive energi samt förvaltargruppen.

Det pågår just nu ett omfattande omställningsarbete inom HSB och en viktig del i arbetet blir att stötta utvecklingen och implementeringen av nya digitala verktyg och tjänster. I takt med att digitaliseringen genomförs behöver nya arbetssätt införas och kompetensutveckling ske inom verksamheterna, samtidigt som lönsamhet och kundrelationer efterlevs.

– Vi är väldigt glada att Marianne Wadefalk ansluter till oss på HSB. Hon kommer att leda den administrativa förvaltningen genom en spännande utvecklingsresa. Med sin kompetens och långa erfarenhet från branschen passar hon perfekt för rollen, säger Kristian Isberg, affärsområdeschef bygg, fastighet och förvaltning på HSB Göteborg.

Marianne Wadefalk kommer närmast från Riksbyggen där hon under de senaste fyra åren arbetat som marknadsområdeschef. Dessförinnan har hon arbetat inom Västra Götalandsregionen, bland annat med projektet framtidens arbetsplats och planeringen av nya Regionens hus i Göteborg och Skövde. Hon har också en bakgrund från HSB Göteborg där hon tidigare arbetat under sex år, bland annat som kontorsansvarig.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega