Energispartips till allmän nytta

De höga elpriserna kräver att alla bör sänka sin energianvändning. Hyresgästerna kan faktiska spara kronor och bostadsbolagen kan minska på energianvändningen i stort. Sveriges Allmännytta ger här konkreta tips för att minska energiförbrukningen.

För att hjälpa till i elkristider har Sveriges Allmännytta valt att damma av sin gamla kampanjsajten Allmännyttans energispartips – en sajt full med konkreta tips för att minska energiförbrukningen.

– Energispartipsen är fantastiskt bra. I samband med att vi lanserar våra tips igen så har vi gått igenom och uppdaterat dem, säger Björn Berggren, energiexpert på Sveriges Allmännytta.

Sajten innehåller en mängd tips för hur hyresgäster kan spara energi, uppdelade rum för rum. Det finns även fler korta filmer som tipsar om energismarta saker att tänka på.

Dela tipsen för eget bruk
Tipsen är fria att dela vidare så hyresgästerna kan hjälpa sig själva att sänka sina energikostnader. På det sättet kan landets hyresgäster göra skillnad för sin egen plånbok och – inte minst – för en mer hållbar värld.

–Vi ser nylanseringen som en del i vårt arbete med att intensifiera arbetet med stöd för energieffektivisering, berättar Björn Berggren. Under hösten och vintern kommer vi att komma med mer stöd och material. Alla kan spara lite energi och gör vi det tillsammans så får det stor effekt.

Källa: Sveriges Allmännytta

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega