Mona Finnström leder kompetensspåret på Framtidens Förvaltare!

Vi kan konstatera att törsten efter kunskap och längtan efter att mingla med andra i branschen tycks vara stor, med en dryg månad kvar har vi redan 304 anmälda deltagare men vi har plats för fler.

Så det är med viss stolthet noterar vi att Framtidens Förvaltare befäster sin plats som det seminarium om fastighetsförvaltning man ska gå på.  Efter två år i pandemiskugga är behovet av kompetens- och erfarenhetsutveckling större än någonsin.  Det har varit en fantastisk möjlighet att kunna jobba på distans och få ihop sitt livspussel men det som har blivit lidande är kunskapsutveckling i form av seminarium och inte minst möjligheten att mingla med kollegor. Det där informella samtalet med en kollega/konkurrent där du lär dig något nytt.

Framtidens Förvaltare den 24 maj handlar om just kompetens- och erfarenhetsutbyte. Där kollegor i andra bolag berättar om hur de har utvecklat sin verksamhet. 

I år lanserar vi också parallella spår där vi bland annat fördjupar oss i olika kompetensfrågor med hjälp av våra kompetenspartners.

Att validera sin personal blir allt viktigare och Per Forsling Chef Boende & Lokaler på Stockholmshem kommer berätta om hur förvaltningen blev effektivare genom valideringsprocessen. 

  Samarbetet mellan skolor och företagen är en annan viktig del av kunskapsutvecklingen i branschen, det kommer Jensen och Newsec berätta mer om i ett praktiskt exempel om hur praktik kan leda till jobb.

  KTH:s  forskare inom fastighetsförvaltning; Agnieszka Zalejska-Jonsson kommer tillsammans med grundaren av Svenskt Fastighetsindex Christina Gustafsson berätta mer om hur samverkan inom fastighetsbranschen höjer kompetensen och utvecklar branschen.

Och det är inte nog där, övriga talare inom kompetensspåret kommer från Sveriges Allmännytta, Fastighetsägarna Sverige, Newton, Sweden Green Building Council.

Som trygg moderator möter ni Fastigos tidigare VD  och Förvaltarforums ordförande Mona Finnström som har gjort stora insatser för att utveckla branschen.

Och som lite grädde på moset kommer branschens mästerkock Helena Ekman stå för minglet efter seminariet. Läs gärna mer om hennes resa som mästerkock i fastighetsbranschen här.

För att läsa mer om seminariet hittar ni hela programmet här.

 

 

 

 

 

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega