Fastighetsägarna Service ska förvalta Stockholms största brf

Fastighetsägarna Service har fått i uppdrag att ta hand om fastighetsförvaltningen och den tekniska förvaltningen av Brf Kungsklippans tolv fastigheter från och med årsskiftet. Brf Kungsklippan ligger på Kungsholmen och är med sina 1 031 lägenheter, 40 500 kvadratmeter boendeyta och 4 100 kvadratmeter lokalyta Stockholms största bostadsrättsförening.

– Jag och alla kollegor är otroligt glada över att få förtroendet att samarbeta med Brf Kungsklippan. Jag är övertygad om att vi med vårt driv och vår kompetens kommer att förenkla vardagen för såväl styrelse som boende, säger Stefan Younes, vd på Fastighetsägarna Service.

Nu ser båda parter fram emot att tillsammans utveckla föreningens stora fastighetsbestånd över tid. Målet är att nå en enklare och effektivare förvaltning genom att kombinera planerat underhåll med digitala verktyg som ger styrelsen full inblick i förvaltningen.

– Vi valde Fastighetsägarna Service för att vi tror på deras ärendehanteringssystem som vi upplever ger en mycket god transparens. De har en genomtänkt övertagandeprocess samt har redan i ett tidigt skede utsett en tilltänkt förvaltningsorganisation. Dessutom känner vi oss trygga med deras ägarstruktur. Under anbudstiden mötte de oss med stor professionalism och trygghet i sin egen roll, och de kändes ärliga vad gäller sina styrkor och utmaningar, säger Ulf Rosell, vice ordförande i Brf Kungsklippans styrelse.

Källa: Fastighetsägarna Service

Bli den första att kommentera "Fastighetsägarna Service ska förvalta Stockholms största brf"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega