Sex nya medarbetare på Nordic PM

Nordic PM förstärker organisationen med sex nya medarbetare inom ekonomi, administration och byggledning till huvudkontoret i Stockholm samt till förvaltning på vårt lokalkontor i Jönköping.

Anders Nilsson & Thomas Molin har börjat jobba som byggledare på Nordic PM. En ny tjänst som innebär att samordna entreprenörer och förhandla ramavtal för bygg- och installationstjänster, upphandla hyresgästanpassningar och planera underhåll samt utföra mindre ombyggnationer.

Jesper Svensson har börjat arbeta som fastighetsförvaltare på vårt lokalkontor I Jönköping. Jesper har tidigare arbetat som förvaltare på Riksbyggen och kommer senast från en tjänst som förvaltare på Axcell Fastighetspartner AB.

Johanna Cook är vår nya förvaltningsadministratör som kommer arbeta med Unionuppdraget. Johanna kommer senast från Stiftelsen Arbetarebostadsfonden där hon har arbetat både som ekonomiassistent och hyresadministratör.

Ida Malmlöf har börjat som förvaltningsadministratör i uppdraget för Studentbostäder. Ida har tidigare arbetat som administratör inom Hand Center, som kundtjänstmedarbetare på Heimstaden och senast som ansvarig för kundtjänsten på Habitek Förvaltning.

Arvid Gadelius kommer senast från en tjänst på Offentliga Hus ekonomiavdelning, han kommer nu att stärka upp Nordic PM:s ekonomiavdelning som redovisningsekonom.

Bli den första att kommentera "Sex nya medarbetare på Nordic PM"

Lämna en kommentar

Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Välj ett giltigt formulär