Partnertext från Newsec

Från byggherreombud till hel organisation

Mikael Lockner, chef för projektenheten i Newsecs svenska förvaltningsverksamhet, berättar om organisationens spännande utvecklingsresa.

– Jag är en riktig hemvändare på Newsec och gör nu min andra omgång som anställd efter att först ha kommit i kontakt med organisationen som konsult. Sedan min omstart på Newsec i april 2017 är vi nu omkring 25 personer som arbetar med projektledning och har expanderat i både Göteborg, Malmö och Stockholm samt har ett mindre kontor i Västerås.

– Jag har arbetat med detta i många år och ser hur kunder och teknikutvecklingen ständigt ställer nya krav – men också erbjuder nya möjligheter. Det finns en stor vilja och förståelse inom Newsec för att ta nästa steg när det gäller den digitala utvecklingen samt våga släppa fram unga och hungriga personer. Vi ser kontinuerligt över vad det finns för behov och expanderar med nya kompetenser.

En unik position
– De senaste åren har vi verkligen breddat vårt erbjudande inom projektledning. Från att mer eller mindre endast ha fungerat som byggherreombud på övergripande nivå har vi idag en helt annan bredd och kan erbjuda i princip alla tjänster som efterfrågas. Vi erbjuder allt från byggherreombud till projektledare, projekteringsledare, byggledare, hyresgästkoordinator, LOU-kompetens och ekonomiuppföljning.

–Vi jobbar idag som ett traditionellt teknik- och projektledningsföretag men det som särskiljer oss är att vi har tillgång till hela Newsecs samlade kompetens som en kunskapsbank. Vår unika position och närhet till övrig information om fastigheterna ger oss insikter och möjlighet att förstå affären på ett bra sätt.

– Jag är stolt över mitt team som består av en senior grupp med mycket kunskap och erfarenhet. En bra blandning av kvinnor och män i olika åldrar samt tre geografiska regioner– Stockholm , Göteborg och Malmö.

Tydliga mål och stor frihet
– Det känns spännande och roligt att ha återvänt till Newsec. Den här rollen passar mig väldigt bra eftersom jag får stor frihet att driva egna projekt samtidigt som jag är del av en större organisation med nya spännande utmaningar och intressanta möten. Jag tilltalas av helheten hos Newsec, kombinationen av ett starkt varumärke som utgörs av kompetenta kollegor samt en vilja att förbättra och utveckla bolaget. Newsec drivs framåt med tydliga direktiv och jag behöver aldrig fundera över våra mål.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/webvol9/nl/z9a2ws8bxs1aj5a/forvaltarforum.se/public_html/wp-content/themes/mh_newsdesk_child/content-related.php on line 3