Fastpartner har tecknat 2 stora hyresavtal – i Sollentuna och Uppsala

Fastpartner har tecknat ett 8-årigt hyresavtal med Primulator AB avseende 1 285 kvm i fastigheten Ringpärmen 5, Sollentuna. Fastigheten ligger i anslutning till E4:an och trafikplats Bredden och erbjuder  lokaler med stora parkeringsytor.

Man har även tecknat ett 7-årigt hyresavtal med BM System avseende 1 363 kvadratmeter i fastigheten Årsta 76:2 i Fyrislund, Uppsala.

Sollentuna
Lokalen i Sollentuna ska hyras av Primulator som grundades år 1966 och är idag Skandinaviens ledande leverantör av maskiner för mat och dryck till horeca-segmentet, närbutiker och tankstationer. Exempel på varumärken vilka Primulator säljer och servar är kaffemaskiner från WMF & Bunn, Faema glass- och bakmaskiner från Carpigiani, höghastighetsugnar från Merrychef och andra exklusiva varumärken.

Primulator flyttar in den 1 december 2024 och anpassning av lokalen påbörjas omgående. Lokalerna kommer innehålla kontors- och lagerytor, med en utmärkt tillgänglighet, samt ytor för show-room och utbildningsverksamhet.

– Vi ser fram emot att flytta till nya lokaler som passar vår verksamhet väl och som kommer att stödja vår fortsätta tillväxt. Fastpartner har varit lyhörda kring våra behov och önskemål och har kommit med bra förslag och lösningar för att uppfylla dem, säger Henrik Gyldén, VD på Primulator.

– Det är mycket glädjande att välkomna Primulator som hyresgäst. Vi ser en fortsatt efterfrågan i våra fastigheter och ser fram emot att välkomna fler hyresgäster till våra fastigheter inom kort, säger Fredrik Backlund, Uthyrare på Fastpartner.

Uppsala
Fastigheten i Uppsala erbjuder kontorslokaler tillsammans med butiks- och restaurangytor. I fastigheten hyr Uppsala Kommun, Securitas, Kriminalvården, Samhall och Svensk Direktreklam lokaler. Fastigheten har en total uthyrningsbar yta på 25 000 kvadratmeter och den ligger i ett mycket attraktivt läge längs Tycho Hedéns väg i expansiva Fyrislund med närhet både till centrala Uppsala och till de större trafiklederna.

BM System är ett Uppsala-baserat mjukvaruföretag som grundades 1991 och som idag har kunder i hela Skandinavien samt Tyskland och England. Verksamheten består av utveckling och marknadsföring av egna produkter inom intelligenta ledningssystem som använder den senaste tekniken inom positionering, mobilitet och geografiska informationssystem. Företaget läger stort fokus på driftsäkerhet och användarvänlighet i dessa produkter. BM System flyttar in i augusti och anpassning av lokalen påbörjas omgående.

– Vi ser fram emot att flytta till nya lokaler som stödjer vår verksamhet på bästa vis och där vi kan fortsätta växa. Fastpartner har varit lyhörda kring våra behov och önskemål och har kommit med bra förslag och lösningar för att uppfylla dem, säger Per Bergström, Senior Partner på BM System.

– Det är mycket glädjande att välkomna BM System till Årsta 76:2. Vi ser en hög efterfrågan på våra kontorslokaler i Uppsala och ser fram emot att välkomna fler hyresgäster till våra fastigheter inom kort, säger Axel Ward, Förvaltare på Fastpartner.

Källa: Fastpartner

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega