Pythagoras i nytt samarbete med marknadsledande utvecklare av IoT sensorer

Pythagoras, ett av Sveriges första webbaserade fastighetssystem, ingår partnerskap med Disruptive Technologies, en marknadsledande utvecklare av IoT sensorer med kapacitet och batterilivslängd att konsekvent samla in data i upp till 15 år.

Partnerskapet kommer att möjliggöra för Pythagoras kunder att mäta hur de nyttjar sina fastigheter och hur de optimerar sina lokaler i en hybrid arbetsmiljö.

Disruptive Technologies sensorer är välkända för sina banbrytande IoT sensorer, som trots sin minimala storlek tillhandahåller robust datainsamling, batterikapacitet upp till 15 år, användarvänlighet och skalbarhet. De trådlösa sensorerna installeras effektivt i en fastighet utan behov av kablage och kopplas upp mot en gateway/router (“Cloud Connector”), som har förmåga att motta data från tusentals sensorer. Cloud Connectorn är i sin tur uppkopplad med mobil 4G nätverksanslutning eller ethernet/lokalt Wi-Fi.

Pythagoras ritningsbaserade plattform och visuella gränssnitt, integrerat med Disruptive Technologies IoT sensorteknologi, möjliggör för kunder att tids- och kostnadseffektivt installera, få översikt och hålla koll på placering av sensorer. I tillägg kommer kunder att analysera data i systemet (både i real-tid och genom historisk data) för ett optimalt nyttjande av fastigheter och lokaler.

”Vi ser styrkan i att koppla ihop vårt visuella gränssnitt tillsammans med Disruptive Technologies små och långlivade IoT sensorer. Vårt unika partnerskap ger kunden datadrivna beslutsunderlag så att de kan optimera sin verksamhet och enkelt följa upp gentemot sina uppsatta mål”, säger Mattias Arnelund, vd på Pythagoras.

“Vi är exalterade över vårt partnerskap med Pythagoras av många anledningar. Deras användarvänliga plattform möjliggör för kunder att optimera sitt fastighetssystem och samla strategisk information på ett ställe – och vi ser att behovet och efterfrågan på den svenska marknaden är stort. I kombination med Disruptive Technologies IoT sensorer- och datainfrastruktur erbjuds fastighetsförvaltare en förenklad, kostnadseffektiv och skalbar lösning som säkerställer en hållbar drift av byggnader”, menar Viking Roald, Business Development Manager på Disruptive Technologies Sweden.

Källa: Pythagoras

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega