Mekonomen Company väljer CBRE som partner för fastighetsfrågor

CBRE meddelade idag att Mekonomen Company väljer CBRE som partner för sina fastighetsrelaterade frågor.

Målsättningen med uppdraget är att CBRE ska assistera i fastighetsrelaterade frågor så som omförhandling och förvaltning av befintliga hyresavtal, om- och nyetableringar samt eventuell avveckling i Sverige. Partnerskapet ska verka för att uppnå maximalt bästa utfall kopplat till Mekonomen Companys fastighetsfrågor.

Mekonomen Company är det svenska ägarbolaget till över 14 varumärken med koppling till verkstads- och fordonsbranschen, bland annat varumärkena Mekonomen, MECA, Speedy och ProMeister.

”Vi är mycket glada över att ha ingått detta partnerskap och ser stora vinningar i en mer strukturerad hantering av våra fastighetsrelaterade frågor” säger Peter Ålenius, Försäljningsdirektör på Mekonomen Company.

Kristian Ericsson, Director, Retail, CBRE, kommenterar;
Vi är glada över att ha fått förtroendet att arbeta med Mekonomen Company och tackar för att de valt oss som partner och fastighetsrådgivare. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans för att säkerställa att företaget har de bästa förutsättningarna för att bedriva en effektiv verksamhet.”

Mer om Mekonomen Company:
Mekonomen Companys varumärken bildar tillsammans Sveriges största verkstadskedja med över 1000 anslutna verkstäder och cirka 200 butiker och expresslager från norr till söder. Mekonomen Company är i sin tur ett dotterbolag till MEKO AB. MEKO, noterat på Nasdaq Stockholm, är norra Europas ledande aktör på den oberoende fordonseftermarknaden med närvaro på åtta marknader och över 4300 anslutna verkstäder.

Källa: CBRE

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega