Sofia Johnsson är ny energikonsult på Aktea Energy

Aktea fortsätter att växa och nu senast med civilingenjören Sofia Johnsson i Stockholm som tidigare har jobbat med VVS-projektering. Sofia är hållbarhetsintresserad och ser fram emot att jobba brett med energifrågor.

”Aktea har en bred kompetens med flera olika tjänsteområden vilket känns kul och utvecklande”.

Berätta lite om dig själv!
Jag kommer ursprungligen från Lund och flyttade till Stockholm för ett par år sedan. Jag har studerat civilingenjörsprogrammet i energiteknik i Umeå och har sedan dess arbetat inom VVS-projektering.

Vad gjorde att du sökte dig till Aktea?
Aktea har en bred kompetens med flera olika tjänsteområden vilket känns kul och utvecklande. Man får möjlighet att prova på olika typer av uppdrag och det finns stor potential till att lära sig mycket nytt. Jag ser fram emot att få en inblick inom flera områden och eventuellt hitta något jag brinner extra mycket för.

Sedan är det ett stort plus att Aktea har ett energifokus samt att det finns en stark sammanhållning mellan kollegor.

Vad intresserar dig med energieffektivisering?
Jag har länge varit intresserad av hållbarhets- och energifrågor och haft en vision om att jag vill arbeta med något jag brinner för och där jag kan göra skillnad. Energieffektivisering är oerhört viktigt och helt avgörande för att vi ska kunna uppnå miljömål, samt för en mer hållbar framtid. Därför känns det än mer viktigt och framförallt kul att få vara med på den här resan.

Källa: Aktea Energy

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega