Vill du nå våra 25 000 andra förvaltare?
Vill du ha förvaltarforum direkt i mailen?

Fem tips för att öka bostadens värde

Vad ska man lägga renoveringspengarna på och vad ökar värdet på en bostad mest? Mäklaren Anna Danielsson från Erik Olsson Fastighetsförmedling ger svaret:

 

  1. Små renoveringar kan göra underverk. Det har visat sig att det är just de små insatserna som kan göra störst skillnad ifråga om investering och försäljning. Det kan till exempel handla om att byta golv, måla/tapetsera eller byta handtag.

 

  1. Förändra planlösningen och öppna upp. Det är en trend som fortfarande håller i sig och något många köpare letar efter. Men se såklart till att hålla koll på vilka väggar som är bärande innan du börjar.

 

  1. En ljus hall gör stor skillnad. Lägg extra fokus på hallen – bostadens första intryck! Skicket på golvet, väggarna och taket bidrar, så se till att det blir ljust och fräscht. Ett tips är att sätta upp en spegel i hallen. Då blir den ljusare samtidigt som den känns både större och mer inbjudande.

 

  1. Vikten av styling. När din bostad skall säljas är det viktigt att den visas från sin allra bästa sida. Här kan du anlita experter eller göra stylingen själv. Om du väljer att styla själv var beredd på att det kräver en hel del energi och kanske en del pengar. Ett hållbart sätt om du saknar prylar är att låna av vänner eller bekanta.

 

  1. Våga renovera. Oavsett hur mycket du vill lägga på din bostad innan försäljningen så våga fräscha upp. Det gör att fler tycker din bostad är attraktiv på ett sätt som ökar värdet på den.

 

Källa: Offerta.se

Bli den första att kommentera "Fem tips för att öka bostadens värde"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega