Carl Ståhle, Sveriges Allmännytta, talar om möjlig utveckling av digitala tjänster för hyresgäster

Foto: Per Myrehed

Carl Ståhle är expert på Digital Fastighetsutveckling på Sveriges Allmännytta. I den rollen är han aktiv i sammanhang där utvecklingen av digitala tjänster för hyresgäster diskuteras. Den 4 oktober på Framtidens Digitala Förvaltning berättar Carl om vilka digitala tjänster som hyresgäster kommer kunna förvänta sig och han kommer även att sia in i den närmsta framtiden.

Carl är i grunden arkitekt men har i hela sin karriär arbetat med digital affärsutveckling och samhällsutveckling, både inom offentlig sektor och i start-up bolag. Carl är en stark anhängare av digitalisering och är en starkt drivande kraft inom digitaliseringen av fastighetsbranschen. Bland annat var han en av initiativtagarna till tankesmedjan Redi.city som är ett initiativ kring digitalisering där stora delar av fastighetsbranschen har gått samman för förstår och utveckla digitaliseringens möjligheter.

Carl kommer att guida åhörarna i den utveckling hyresgäster kan se fram mot och vilket ansvar som fastighetsägare har i att tillgodose behoven. Arbetar du idag som Fastighetsförvaltare, Förvaltningschef, Fastighetschef, Digitaliseringschef med mera inom offentlig eller privat sektor kommer du ha god användning av de insikter Carl kommer att ge.

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega