Så tänker branschen kring digital förvaltning – nytt seminarium 4 oktober

Först var man förvaltare och skulle kunna både teknik och ekonomi. Sedan kom den tekniska förvaltaren och rollerna delades upp allt mer. Nu kommer digitaliseringen på bred front.  En del kallar det Proptech, vi tycker utvecklingen har mognat så vi kallar det digitalisering.

Kommer det innebära att vi i framtiden har tre olika förvaltare? Eller ska vi se digitaliseringen som en naturlig del i den tekniska och ekonomiska förvaltningen?

Framtiden får kanske utvisa men den 4 oktober har vi bett flera av branschens ledande aktörer dela med sig av sina erfarenheter och peka ut vägen framåt för branschen. Den 4 oktober genomför vi seminariet Framtidens Digitala Förvaltning på Clarion Sign Hotell i Stockholm.

Det här är ett seminarium för dig som är förvaltare, förvaltningschef, verksamhetsutvecklare, affärsutvecklare, VD, fastighetschef osv. Som förvaltare måste ni veta vilka förväntningar som ställs på er i framtiden och som chef måste du veta hur dina förvaltare bäst ska leverera nytta till hyresgästerna och som verksamhets- / affärsutvecklare måste du ha örat mot marken. Till vår hjälp har vi några av branschens ledande namn från Svefa, Sveriges Allmännytta, Fastighetsägarna, Öbo, Mimer, Newsec, Stronghold, Hufvudstaden, Meta och Riksbyggen. Dessutom har vi bjudit in en ledande expert på säkerhet att belysa riskerna med digitalisering.

Läs mer och anmäl dig här.

Varmt välkomna

Dela artikeln: LinkedIn

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega