Sara Jacobsson från Svefa kommer vara där, kommer du vara det?

Den 4 oktober arrangerar vi vår nya satsning på Clarion Sign Hotel; Framtidens Digitala Förvaltning.

Att digitalisering är svaret på många ställda och ännu inte ställda frågor om både miljö och ekonomi är ingen nyhet. Men vad innebär digitalisering egentligen för fastighetsbranschen specifikt?

En som vet mer än de flesta om vad som sker där ute är Sara Jacobsson som är Affärsområdeschef för Förvaltningsrådgivning samt Hållbarhetschef på Svefa. Sara har en lång och gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen och har gått den långa vägen från Trainee och sedan Fastighetsförvaltare hos Skandia Fastigheter via jobb som Asset manager på JLL och Colliers, Fastighetschef på Bilprovningen, Förvaltningschef, Fastighetschef och Hållbarhetschef hos Profi Fastigheter till sin nuvarande roll hos Svefa. Sara är också en smart och aktiv röst inom förvaltningsbranschen i olika sammanhang och inte minst en viktig röst i Förvaltarforums Tankesmedja för fastighetsförvaltning.

Kort sagt, det Sara inte vet om förvaltningsbranschen och hur den har utvecklats är knappt värt att veta. Vi är stolta över att Sara har tackat ja till att sparka igång dagen den 4 oktober med en utblick över branschen. Jobbar du idag som Fastighetsförvaltare, Förvaltningschef, Hållbarhetschef, ansvarig för digital utveckling med mera vill du inte missa den här dagen!

För att se hela programmet och anmäla er klicka här.

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega