Seminariet Sociala Investeringar flyttas till våren 2021

Tyvärr har vi på Förvaltarforum tvingats inse att vi måste flytta vårt viktiga seminarium Sociala Investeringar till våren 2021. Vår plan var att genomföra seminariet den 12 november 2020 men med tanke på den rådande pandemin är det förstås omöjligt att genomföra det. Det är tråkigt att behöva ta det beslutet eftersom frågan om social hållbarhet är mer aktuell och viktigare än någonsin.

Vi undersökte möjligheterna att genomföra ett digitalt event men har landat i att den här frågan är alldeles för viktig och att den förtjänar en bred publik.  Vi laddar om och har istället bokat in den 14 april som ny dag för detta viktiga seminarium. Vi hoppas att världen ska se annorlunda ut då och att det åter igen ska kännas naturligt att träffas och mingla igen.

Ove Nordqvist, Vd på Förvaltarforum kommenterar beslutet: ” Det känns otroligt tråkigt att tvingas flytta på det här seminariet. Vi hade en talarlista som vi var väldigt stolta över och som kunde ge nya perspektiv på begreppet social hållbarhet. Lyckligtvis har talarna i stort sett mangrant meddelat att de kommer den 14 april 2021 istället. Vi ser fram mot den dagen med stor tillförsikt.”

 

 

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega