Snabbväxare i branschen går samman

– Som ett dotterbolag i Bredablickgruppen kommer tjänster som digital underhållsplanering utvecklas med en stabil framtid, säger Sustends grundare, Anton Klintenberg, som blir kvar som vd.

Förvaltningsbolaget Bredablick Fastighetspartner går samman med bygg- och fastighetskonsulten Sustend.

Därmed blir två av Sveriges snabbast växande aktörer inom fastighetsbranschen ett bolag. Sustend blir kvar som varumärke.

Affären gör Sustend till en nationell aktör inom underhållsplanering och projektledning, och tillför Bredablickgruppen ytterligare tillväxtpotential.

Bredablick Fastighetspartner, blir en del av Sustend. Personal och organisation kommer att inkorporeras i Sustend.

Tre bolag i Bredablickgruppen
– Sustend startades för tio år sedan och är inriktade på att utveckla nya tjänster och verktyg för att göra det enklare och effektivare att hand om fastigheter. Som ett dotterbolag i Bredablickgruppen kommer tjänster som digital underhållsplanering utvecklas med en stabil framtid, säger Sustends grundare, Anton Klintenberg, som blir kvar som vd.

Sustend ingår nu i Bredablickgruppen jämte Bredablick Förvaltning och Bredablick Facility Services. Omsättningen beräknas till 250 miljoner kronor.

– Vi har utnämnts till Gasellföretag fyra år i rad. Med förvärvet av Sustend växer vi både i storlek och kompetens. Sustend, som har blivit Gasellföretag tre år i rad, är ett starkt varumärke och är precis som Bredablick ett företag som är på hugget, säger Michael Elfvén, Bredablickgruppens VD.

Källa: Bredablickgruppen

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega