Kommersiella förvaltare på Wilfast

Jennifer Rosenborg, Ulf Holmberg och Nils Rydh.

Förvaltningsbolaget Wilfast, med förvaltning av kommersiella fastigheter i Sverige, Danmark och Finland, anställer tre nya medarbetare till kontoret i Göteborg.

Jennifer Rosenborg blir kommersiell förvaltare med ett särskilt ansvar att utveckla och förbättra bolagets miljö- och hållbarhetsarbete, ESG.

Jennifer kommer närmast från en befattning som kundansvarig på Sustend. Där har hon främst ansvarat för utvecklingen av kundrelationer inom projektledning och fastighetsförvaltning. Innan dess har hon bland annat varit arbetsledare på Stena Fastigheter och anläggningschef på Fitness24seven.

Ulf Holmberg blir också kommersiell förvaltare och kommer även att arbeta med utveckling av nya fastighetsprojekt.

Ulf är en rutinerad och erfaren förvaltare som närmast kommer från Platzer Fastigheter där han arbetat med flera av Volvos stora fastigheter i Torslanda.

Nils Rydh återvänder till Wilfast efter att de senaste sju åren arbetat som chef för fastigheter och investeringar på Pulsen, som vd för Alaska Fastigheter och som senior rådgivare på CBRE.

Dessförinnan arbetade han i 17 år som fastighetschef på Wilfast. Vid sidan av kommersiell förvaltning får han nu även i uppdrag att initiera nya affärer och arbeta med investeringar och transaktioner.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega