Nordic PM får stort förvaltningsuppdrag

Fastigheterna Ättehögen 4 i Jönköping och Mätaren 11 i Umeå är två av de drygt 160 fastigheter som Nordic PM ska förvalta för Offentliga Hus räkning.

Nordic PM rekryterar nya medarbetare och öppnar nya lokalkontor för att klara uppdraget som omfattar drygt 160 fastigheter.

Nordic PM får i uppdrag av Offentliga Hus att ansvara för förvaltning och utveckling av de drygt 160 fastigheter som Offentliga Hus förvärvar från Svevia.

I samband med detta rekryterar Nordic PM drygt tio nya medarbetare till tre nya lokalkontor i Jönköping, Borlänge och Umeå, som även ska betjäna företagets övriga uppdrag.

Vägstationer och industrilokaler
Fastigheterna utgörs huvudsakligen av vägstationer med uppställningsytor, industri- och lagerlokaler och är lokaliserade över hela landet, från Skåne i söder till Riksgränsen i norr.

Det nya uppdraget beräknas starta i samband med Offentliga Hus tillträde av fastigheterna i början av andra kvartalet 2018.

Utvecklingsfastigheter
– Det är fantastiskt roligt att vi får dessa förträffliga möjligheter att växa ytterligare, och vi ser verkligen fram emot att börja arbeta med uppdraget och våra nya kollegor. Då flera av fastigheterna i beståndet utgörs av utvecklingsfastigheter ser vi även fram emot att bidra med kompetens genom att leda utvecklings- och förädlingsprocesserna av dessa, säger Joakim Orthén, vd, Nordic PM.

 

 

 

 

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega