Vasakronan rekryterar Karolina Wilderfalk som ny marknadschef

Vasakronan har rekryterat Karolina Wilderfalk till rollen som marknadschef. Hon kommer närmast från en roll som marknads- och kommunikationschef på Schneider Electric i Sverige.

Karolina har en bakgrund som marknadsekonom och bred erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation, både från B2B och B2C. Hon kommer närmast från Schneider Electric Sverige där hon ansvarat för att leda och utveckla marknadsfunktionen med fokus på digital utveckling, tillväxt och positionering av Schneider Electric som partner för ökad digitalisering och hållbarhet.

I sin nya roll får Karolina ansvaret för att leda, forma och utveckla Vasakronans marknadsföring och kundkommunikation i linje med bolagets ambition att vara förstahandsvalet för alla som söker kontors- och butikslokaler.

– Vasakronan har ett mycket starkt kunderbjudande, säger Bo de Besche, chef kund och marknad. Karolinas ansvar blir att säkerställa att det kommuniceras till våra kunder på ett klokt, balanserat och framåtriktat sätt som möter kundernas behov. Med sin bakgrund har hon alla förutsättningar att bidra på ett bra sätt till bolagets fortsatta framgång.

Karolina tillträder den 4 mars och ingår då i ledningsgruppen för Kund och marknad. Hon efterträder Viktoria Nilsson som valde att lämna bolaget vid årsskiftet för en utlandsflytt.

Källa: Vasakronan

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega