Skandia Fastigheter har framtidstro för handel i Väla – flera nya etableringar

Efter att ha summerat ett starkt 2023 – med en tydlig ökning av både antal besökare och total försäljning – rivstartar Väla det nya året med rekordmånga nya etableringar. De kommande månaderna är det premiär för en lång rad nya kedjor, butiker och matkoncept på Väla.

– Vi har väldigt många nya hyresgäster på väg in i huset och vårt starka 2023 följer med oss in i 2024, där vi utöver rekordmånga etableringar även ser en stadig ökning av besökare. Jag ser en tydlig trend i branschen, där den fysiska butiken återigen har en stark ställning och där e-handeln är ett komplement till den traditionella handeln, säger Niklas Blonér, centrumchef på Väla.

Här är ett urval av nya hyresgäster som öppnar under våren på Väla:

– Designtorget. Inrednings- och designkedja som etablerar sin första butik i Helsingborg., vid sidan av butikerna i Stockholm, Göteborg och Malmö.

– Skechers. Ett prisbelönt och globalt varumärke, som designar och utvecklar livsstils- och performanceprodukter inom skor, kläder och accessoarer, för kvinnor, män och barn.

– Je táime. Nytt smyckeskoncept som sedan tidigare har en butik i centrala Stockholm. Butiken på Väla blir därmed den andra etableringen i Sverige.

– Fix My Phone. Växande butikskedja med focus på mobiltelefoner. Erbjuder både nytt och begagnade mobiler av högre kvalitet. Köper, säljer och lagar mobiler.

– Bvaldi. Ungdomligt kläd- och smyckeskoncept som öppnar sin allra första butik. Har tidigare haft en pop up-butik på Väla, men vill nu komplettera sin webbshop med fysisk handel.

– Chay Vegan. Vegetariskt restaurangkoncept som nu öppnar sin andra restaurang vid sidan av den som redan finns i Helsingborg.

Utöver ovan nämnda hyresgäster finns det ytterligare butiker och kedjor som öppnar på Väla under våren, och som kommer att presenteras publikt lite längre fram.

– Vi har faktiskt rekordmånga etableringar på kort tid, och det tycker jag tyder på att det finns en tydlig optimism och framtidstro inom handeln, säger Niklas.

Källa: 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega