Förvaltarforums partners är utvalda för att de är framstående och kunniga inom sina respektive områden. De bidrar till att vi kan förmedla värdefull kunskap om fastighetsförvaltning till våra läsare.
Våra partners får exponering på Förvaltarforums nyhets- och kunskapssajt, i regelbundna nyhetsbrev och vid våra seminarier. Tillsammans med våra partners tar vi också fram artiklar och seminarier för våra läsare.
Vill ni bli partner och synas här?
Kontakta: Ove Nordqvist, 070-594 3370
ove.nordqvist@forvaltarforum.se
I Förvaltarforums tankesmedja träffas branschens ledande experter inom förvaltning 5-6 gånger per år. Här diskuteras aktuella frågor och utmaningar inom branschen.
I Förvaltarforums kompetensråd träffas branschens experter inom utbildning och kompetensutveckling 5-6 gånger per år. Här diskuteras aktuella frågor och utmaningar inom branschen.
… Mattias Celinder, affärsområdeschef på Atrium Ljungberg, som just nu syns i rutan i tv4 på onsdagkvällar och på tv4play i programmet ”Hela Sverige bakar”.
Halloncheesecakepaj.
Hur kommer det sig att du är med i Hela Sverige bakar? – Min kollega, Lena Nilsson som jobbar som vd-assistent anmälde mig. Därefter följde ett par olika castings inklusive provbakning, intervjuer, provsmakningar och så vidare.
Vad krävs för att vara en snabb och skicklig bagare/konditor? – Med all respekt att jag varken är utbildad bagare eller konditor så anser jag att vara kreativ, noggrann och strukturerad är bra egenskaper i kombination med att ha en känsla för bra smakkombinationer.
Har du nytta och glädje av dina bakkunskaper i jobbet, i så fall på vilket sätt?
– Svårt att se att jag kan ha en direkt nytta av det men det skapar en bra balans mellan arbete och fritid. Utöver det får jag arbeta och skapa med händerna, vilket jag uppskattar.
Blåbärs- och chokladtårta.
Hur ofta bjuder du dina kolleger på nybakat?
– Det händer titt som tätt, framförallt då jag skapar en hel del recept till min blogg kostymbagaren.se och till mitt instagramkonto kostymbagaren, då tar jag gärna med mig mina verk till kontoret vilket brukar uppskattas.
Vilken är ditt favoritrecept?
– Det finna flera att variera efter säsong och sinnesstämning men just nu använder jag gärna brynt smör, nymortlad kardemumma och bryter gärna av det med en touch av havssalt vilket ofta bryter fint mot det söta.
Text: Hans Hellberg hans.hellberg@forvaltarforum.se
Citrondoftande hallonpaj.
Mattias Celinder
Aktuell som: Deltagare i Hela Sverige bakar Till vardags: Affärsområdeschef Fastighet på Atrium Ljungberg Bor: Gamla Enskede Familj: Gift med Anneli, Eric 8 år och Gustaf 5 år Karriär: Har jobbat i cirka 15 år på Atrium Ljungberg, dessförinnan inom hotell- restaurang- och resebranschen. Andra intressen: Bikramyoga.
Bli den första att kommentera "”Jag varierar efter säsong och sinnesstämning”"