Heba säljer till Resinova och Newsec ska förvalta

Åke Sundvall och Heba har sålt sitt bestånd i Rosendal till hyresvärden Resinova och lägenheterna förvaltas nu av Newsec. Förmedlingen av bostäderna kommer även fortsättningsvis att ske via Uppsala Bostadsförmedling.

Resinova har gett förvaltningsuppdraget för beståndet i Rosendal till Newsec. Bostadsförmedlingen, som var med och förmedlade bostäderna när de stod färdiga våren 2023, kommer genom det nya samarbetet med Resinova fortsätta sköta förmedlingen av bostäderna.

— I och med förvärvet stärker Resinova sin portfölj med ytterligare två välbelägna och hållbara fastigheter. Vi är glada över att nu etablera oss i Uppsala och ser fram emot att, tillsammans med Uppsala Bostadsförmedling, kunna erbjuda fina lägenheter till Uppsalaborna, säger Sara Mattisson, Fastighetsförvaltare, Resinova.

I beståndet finns det 117 lägenheter i Svanenmärkta hus intill gatorna Kansliskrivargatan, Grindstugegatan och Dekangatan. Husen ligger i norra Rosendal, närmast Uppsala centrum, och utgörs av lägenheter om 1–3 rum och kök.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega